Amikor bementem a Mizukage rezidenciájára, egyedül volt. Csodálkoztem, hogy nincsenek őrök, akik védik, de gondolom, ha már ő a Mizukage, akkor meg tudja védeni magát. Ezután rám mosolygott, és megszólalt:
- Kagero... Milyen aranyos vagy, hogy eljöttél...
Intett egyet, és közelebb mentem, majd egy tekercset adott, és folytatta:
- Juttasd ezt el Koikan Tano-ba. Ott add át ezt a falu vezetőjének és kisérd el küldetésére. Most mehetsz!
Ezután folytatta a dolgát, mintha már elmentem volna. Elindultam a bolba, és vettem ételt italt 20 ryou értékben. Nem tudtam, merre kéne indulnom (talán jobb lett volna, ha figyelek földrajz órán). Ezért akartam egy kis segítséget kérni, de a legjobb egy térkép lett volna. Elkezdtem sétálgatni a városban, remélvén, hogy valamelyik boltban találok térképet, de sehol. Amikor láttam, hogy nincs sehol, megkérdeztem pár embert, hogy nem-e tudják, hogy merre van Koikan Tano. Hallottak már róla, de nem tudják, merre van. Hirtelen megállt a szemem egy emberen, aki világutazó ruhában van, és gondoltam megkérdezem tőle:
- Jó napot kívánok. Elnézést a zavarásért, de tud segíteni? Koikan Tano-t keresem, és azt szeretném megkérdezni, hogy tudja-e, hogy merre van.