Naruto - Shin sedai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Magyar Narutos szerepjáték. Naruto-shin sedai, avagy Naruto-az új nemzedék.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Utcák és terek.

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

Hozzászólások száma : 425

Utcák és terek. Empty
TémanyitásTárgy: Utcák és terek.   Utcák és terek. I_icon_minitimePént. Jún. 22, 2012 5:28 pm

Kirigakure utcái és terei. A sarkokon üzletek, vagy akár az alvilág emberei is lehetnek. Jobb kétszer is meggondolni kivel kezdünk beszélgetni.
Vissza az elejére Go down
https://narutoshinsedai.hungarianforum.net
Koro Kagero

Hozzászólások száma : 11

Utcák és terek. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák és terek.   Utcák és terek. I_icon_minitimeSzer. Júl. 11, 2012 10:29 am

Amikor bementem a Mizukage rezidenciájára, egyedül volt. Csodálkoztem, hogy nincsenek őrök, akik védik, de gondolom, ha már ő a Mizukage, akkor meg tudja védeni magát. Ezután rám mosolygott, és megszólalt:
- Kagero... Milyen aranyos vagy, hogy eljöttél...
Intett egyet, és közelebb mentem, majd egy tekercset adott, és folytatta:
- Juttasd ezt el Koikan Tano-ba. Ott add át ezt a falu vezetőjének és kisérd el küldetésére. Most mehetsz!
Ezután folytatta a dolgát, mintha már elmentem volna. Elindultam a bolba, és vettem ételt italt 20 ryou értékben. Nem tudtam, merre kéne indulnom (talán jobb lett volna, ha figyelek földrajz órán). Ezért akartam egy kis segítséget kérni, de a legjobb egy térkép lett volna. Elkezdtem sétálgatni a városban, remélvén, hogy valamelyik boltban találok térképet, de sehol. Amikor láttam, hogy nincs sehol, megkérdeztem pár embert, hogy nem-e tudják, hogy merre van Koikan Tano. Hallottak már róla, de nem tudják, merre van. Hirtelen megállt a szemem egy emberen, aki világutazó ruhában van, és gondoltam megkérdezem tőle:
- Jó napot kívánok. Elnézést a zavarásért, de tud segíteni? Koikan Tano-t keresem, és azt szeretném megkérdezni, hogy tudja-e, hogy merre van.
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

Hozzászólások száma : 425

Utcák és terek. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák és terek.   Utcák és terek. I_icon_minitimeKedd Júl. 17, 2012 3:15 pm

// Kagero //

Elindultál, vettél magadnak élelmet és innivalót, majd kérdezősködtél, nem sok sikerrel... Tovább sétálgatsz az utcákon, amikor megpillantasz egy szőrke rongyokba öltözött férfit, aki jelenleg pont háttal áll neked. Megszólitod, és felteszed a kérdésed.
- Üdvözlöm fiatalember. Igen, igen... Jártam arrafelé... Egy gazdagabb halászfalu nyugatra, de várjon csak, van is egy térképem...
Elkezdett kotorászni a ruhájában, majd egy gyűrött, kifakult, itt-ott kiszakadt paprdarabot vett elő.
- Ha elkisérsz a ködön túlra, akkor neked adom, mit szólsz? Akár indulhatunk is...
Arcán széles mosoly jelent meg, ami méginkább előtérbe hozta mély ráncait. Szakálla ápolatlan és hosszú, bajusza pedig eltakarja a száját, de mégis olyan furcsa kisugárzása van a férfinek. Egész testéből sugárzik aa szeretet, ami külleméből itélve nagyon-nagyon érdekes esetre ad tanubizonyságot. Bő szőrke köpönyege alatt a vállainál egy púp ágaskodik felfelé...

( Ha beleegyezel, akkor ködvidék, ha nem, akkor belátásod szerint )
https://narutoshinsedai.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

Utcák és terek. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák és terek.   Utcák és terek. I_icon_minitime

Utcák és terek.
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Utcák és terek

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto - Shin sedai :: Nagy shinobi nemzetek :: A Víz Országa :: Kirigakure no sato-
Ugrás: