Uzumaki Nagato Admin
Hozzászólások száma : 425 Join date : 2012. Apr. 24. Tartózkodási hely : Amegakure no satou legmagasabb tornyában.
| Tárgy: Staff hírek. Vas. Jún. 24, 2012 8:05 pm | |
| Líthas!
Új mesélővel gazdagodott világunk. Név szerint RIN-nel. Fogadjátok szeretettel! Arra kérnélek titeket, hogy ne kergessétek őrületbe a Pü-kel már rögtön az első napján xD
Valamint a játékosok között is történt egy személyi változás: Mitsuko Kagarashi nem bírja folytatni a játékot és hosszas megbeszélés után átveszem a karakterét...
Nagato voltam! | |
|
Uzumaki Nagato Admin
Hozzászólások száma : 425 Join date : 2012. Apr. 24. Tartózkodási hely : Amegakure no satou legmagasabb tornyában.
| Tárgy: Re: Staff hírek. Kedd Nov. 20, 2012 6:27 pm | |
| Sajnos hosszú ideje vagyok inaktív és ez még egy darabig így is marad. Egy bátor önkéntest kérnék, aki vállalja a helyettesítésem. Jelentkezni pm-ben, lehetőleg csüörtökig, legkésőbb jövőhét keddig... | |
|
Uzumaki Nagato Admin
| Tárgy: Re: Staff hírek. Csüt. Dec. 20, 2012 11:04 am | |
| Ohaio! Új mesélővel gazdagodott kis csapatunk, név szerint Uchiha Sasukével! Fogadjátok kedvesen | |
|
Rin
Hozzászólások száma : 37 Join date : 2012. Jun. 24.
| Tárgy: Re: Staff hírek. Pént. Dec. 21, 2012 4:51 pm | |
| Hát... Elsősorban mindenkitől elnézést kell kérnem, hogy eltűntem a semmibe, és fel sem néztem az oldalra, egyáltalán nem írtam, hogy nem leszek. Szeretném, ha emiatt megbocsátanátok, és megértem, ha nehezteltek rám. Üdvözlőm az új staff-tagot, Sasukét ^^ És, nem nagyon tudok többet mondani, igyekszem bepótolni a lemaradást
| |
|