Ayakawa Sasara
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2012. Aug. 13. Age : 31
| Tárgy: Ayakawa Sasara Csüt. Aug. 16, 2012 12:39 am | |
| Név: Ayakawa SasaraFalu: Konohagakure no SatoNem: nőKor: 15 évRang: geninFelszerelés: - dróthuzal (10 m) - 250 ryou
füstbomba (3 db) - 600 ryou elsősegély készlet (1 db) - 250 ryou robbanó jegyzet (3 db) - 450 ryou nagy ővtáska (1 db) - 400 ryou kunai tőr (5 db) -1000 ryou shuriken (5 db) - 500 ryou katana (1 db) - 1500 ryou
Kinézet: Hosszú, fekete, egyenes haját feltűzve hordja, a fru-fruja eltakarja a fejpántját, amit a homlokán visel. A szeme barna színű. A testalkata arányos, karcsú. A termete az átlagnál némivel magasabb. Felső gyanánt fehér szalagokat hord. A karjain vörös-fehér anyagokat visel karvédőként. Alul egy bő, vörös nadrágot hord, szandállal. Övtáskáját a derekára csatolja, katanája a hátára van erősítve egy szalaggal.Jellem: Bár egy külső szemlélőnek úgy tűnhet, Sasara teljesen énközpontú személyiség, ez azonban nincs így: számára is vannak kedves emberek, csak épp kevesen vannak, és igyekszik titkolni a kilétüket az idegenek előtt. Elég akaratos jellem, nem fogadja el más eszményeit, viszont a sajátjaihoz foggal-körömmel ragaszkodik. Eléggé hangulatember, van, amikor igyekszik kedves lenni, van amikor inkább durván bánik az emberekkel.Előtörténet: - Milyen unalmas. - mondtam halkan, miközben leültem egy székre egy félreeső helyen a családom ünnepi partiján.- Nahát, csak nem az Ayakawa család lányához, Ayakawa Sasara-hoz van szerencsém ? - lépett mellém egy huszas éveiben járó férfi. Látásból már ismerem. Elég különös egy figura.- De igen. Én vagyok az. - válaszoltam.- Kozaki Yoshio volnék. - mutatkozott be, majd leült velem szemben. - Az Ayakawa család... - kezdte elmélázva a férfi. - ... Konoha egyik legdicsőbb és legerősebb klánja. Az alapítói, Ayakawa Shinzou és Kokoro, a hatalmas birtokot még az első Hokagétől kapta a férfi, hálából katonai szolgálataiért.- Valóban... - válaszoltam, mert más nem jutott az eszembe.- De a régi dicsőség már a múlté, a klán nagy ninjái már meghaltak, és nem születtek helyette újak. A klán Napja már három generáció óta leszálló ágban van, és a nagymúltú család, mára már egy önmagát fitogtatni kívánó nagypolgári családdá vált, akik kényszeredetten akarják fenntartani régi, letűnt fényük látszatát. - mosolygott a férfi.- Mi ? - élénkültem fel. Valóban így volt. A klánunk már korántsem volt olyan erős, mint régen, azonban, hogy a családom megőrizze a méltóságát, a klántagok mindig, minden helyzetben igyekeztek erősnek és büszkének tűnni. És ez mindenféle külsőségekben is megnyilvánult. Csak a klántagok maguk, és néhány bennfenntes tudták az igazságot.- Ne nézzen így rám, Ayakawa kisasszony, már régóta tudom ezt, szóval hanyagoljuk a dolgot. És ön ? Csak nem unatkozik ? A szülei tán magára hagyták ? - érdeklődött.- Ne is mondja. A szüleim éves partija mindig szörnyen unalmas, és nekem mindig meg kell jelennem rajta. A szüleim pedig... a többi vendéget szórakoztatják. De mindegy, jól van ez így, a szüleim elfoglaltak... sosem akartam tőlük annál több figyelmet kapni, mint amennyit adnak. Mikor megszülettem, a nővérem, Kurea épp akkor kezdte a ninja akadémiát, és a bátyám, Yokuya már genin volt. A gyermekkorom szép csendben, viharok nélkül telt el, igaz a szüleim nem sokat foglalkoztak velem, de a testvéreim annál inkább. Aztán én is beiratkoztam az akadémiára...- De várjon ! Miért iratkozott be ? Miért akart ninja lenni ?- Hát... tudja egész kicsiny koromban a testvéreim sokat meséltek nekem a ninja létről. Amikor hazaértek egy küldetésről mindig elmesélték nekem a részleteit. Én csodálva hallgattam őket. Így nem volt kérdés, hogy ninja akarok-e lenni, vagy sem. Aztán, mikor már az akadémiára jártam, a szüleim elkezdték belém is súlykolni a klánunk hősies alapeszményeit, és megkértek, hogy én is igyekezzek olyan nagy ninjává válni, mint amilyenek anno az elődeim is voltak. Eleinte igyekeztem is eleget tenni a kérésüknek, de aztán észrevettem a szüleim beszédei és az otthoni viselkedésük közti különbséget. A kettő teljesen eltért egymástól ! Így eldöntöttem, hogy ezentúl csak a saját eszményeimet fogom követni. Továbbra is erős ninja akartam lenni, de csak saját magam miatt, nem a klánért. Hogy Ayakawa Sasaraként emlegessenek, ne pedig az Ayakawa klán egy dicső tagjaként.- Értem. Érdekes... és egyébként mi a helyzet a barátokkal ? Róluk még egy szót sem említett ! Vannak egyáltalán barátai ?- Igen, van, de csak egy. Okina Rinának hívják. Nagyon kedves lány, bár egy kicsit szeleburdi. Azt hiszem, ő az egyetlen, aki az akadémián egyáltalán barátkozni mert velem.- Tényleg, úgy hallottam, hogy ön nemrég tette le a genin vizsgát ! Hogyan zajlott ?- Igen, néhány hete volt. A genin vizsga rendben zajlott, csak pár alaptechnikát kértek. Én pedig attól tartok, nem tudom önt tovább érdekes történetekkel szórakoztatni...- Akkor hát én már tovább is állok, Ayakawa kisasszony... minden jót !- mondta a férfi, majd továbbállt. Én szótlanul néztem utána.- A fenébe, már megint unatkozok... | |
|
Uzumaki Nagato Admin
Hozzászólások száma : 425 Join date : 2012. Apr. 24. Tartózkodási hely : Amegakure no satou legmagasabb tornyában.
| Tárgy: Re: Ayakawa Sasara Pént. Aug. 17, 2012 7:41 pm | |
| Igazán érdekes és egyedi módon írtad meg az előtörténetedet és ez kiemelkedően tetszik számomra, ami miatt már nagyon kiváncsi vagyok arra, hogy hogyan is játszol! Az előtöténetedet elfogadom! Kezdő értékek: Chakra/szint: 130 ( 100 az alap, de a szép és egyedi előtörténet miatt... ) Szint: D Pénzösszeg: 5000 ryou Jutsuk: Alapok + a minőség miatt ajándék képpen megkapod a Konoha Senppuu nevű technikát! További szép napot és jó játékot kivánok, de előtte kérnék még egy adatlapot! | |
|