| Csevegés, csak kötetlenül. | |
|
+6Kouga Genki-kun Hiroshi Myouga Mitsuko Kagarashi Purin Rasendori Uzumaki Nagato 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Rasendori
Hozzászólások száma : 225 Join date : 2012. Apr. 28.
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Vas. Május 27, 2012 9:37 pm | |
| Kinek mi a kedvenc Naruto openinges száma? Nekem a Flow: Sign | |
|
| |
Kouga Genki-kun
Hozzászólások száma : 87 Join date : 2012. May. 25.
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Hétf. Május 28, 2012 2:40 pm | |
| | |
|
| |
Purin
Hozzászólások száma : 54 Join date : 2012. May. 05.
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül Hétf. Május 28, 2012 5:31 pm | |
| | |
|
| |
Kouga Genki-kun
Hozzászólások száma : 87 Join date : 2012. May. 25.
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Hétf. Jún. 11, 2012 10:33 am | |
| Utólag:én a szél elemet akarom elsődleges elemnek megtanulni és másodlagosnak pedig a tüzet. | |
|
| |
Kouga Genki-kun
Hozzászólások száma : 87 Join date : 2012. May. 25. Age : 24 Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Hétf. Jún. 11, 2012 10:34 am | |
| És nekem Naruto a kedvencem. | |
|
| |
Kouga Genki-kun
Hozzászólások száma : 87 Join date : 2012. May. 25. Age : 24 Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Hétf. Jún. 11, 2012 10:34 am | |
| | |
|
| |
Kouga Genki-kun
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Hétf. Jún. 11, 2012 10:36 am | |
| Kinek ki az "ellenfele" a Naruto-ban? | |
|
| |
Koro Kagero
Hozzászólások száma : 11 Join date : 2012. Jun. 08. Age : 27
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Hétf. Jún. 11, 2012 8:16 pm | |
| Ott van a szabályzat -> Shin sedai története | |
|
| |
Uzumaki Nagato Admin
Hozzászólások száma : 425 Join date : 2012. Apr. 24. Tartózkodási hely : Amegakure no satou legmagasabb tornyában.
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Kedd Jún. 12, 2012 3:28 pm | |
| Kagero jól mondja. Ott megtalálod ezeket. | |
|
| |
Kouga Genki-kun
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Kedd Jún. 12, 2012 4:31 pm | |
| | |
|
| |
Kouga Genki-kun
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Vas. Jún. 24, 2012 4:41 pm | |
| Akkor felteszem máshogy a kérdést: Ki kit utál a Naruto-ban? | |
|
| |
Purin
Hozzászólások száma : 54 Join date : 2012. May. 05. Age : 25 Tartózkodási hely : Otogakure no Sato
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Vas. Jún. 24, 2012 5:55 pm | |
| Sakura, rajta kivül szinte senki. | |
|
| |
Kouga Genki-kun
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Vas. Jún. 24, 2012 6:27 pm | |
| Én nem utálok senkit. De Sakura-t nem bírom annyira. | |
|
| |
Rasendori
Hozzászólások száma : 225 Join date : 2012. Apr. 28. Age : 27 Tartózkodási hely : mindig máshol
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Vas. Jún. 24, 2012 7:17 pm | |
| Danzou + Sak*r(v)a nekem is. | |
|
| |
Uzumaki Nagato Admin
Hozzászólások száma : 425 Join date : 2012. Apr. 24. Tartózkodási hely : Amegakure no satou legmagasabb tornyában.
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Vas. Jún. 24, 2012 8:26 pm | |
| Nemtom miért utáljátok Sakurát, én valamiért bírom őt. Akit én utálok az Szöcske (sasuke). | |
|
| |
Kouga Genki-kun
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Pént. Jún. 29, 2012 8:49 pm | |
| Nagato vagy Rin lécci postoljatok ha tudtok a küldimben. Szeretnék továbbhaladni. Köszönöm. | |
|
| |
Uzumaki Nagato Admin
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Vas. Júl. 01, 2012 3:45 pm | |
| Postolok, csak tudod nem voltam netközelben... Azaz volt netem, de csak telón azon meg egy normális postot írni, nos... nem egyszerű... | |
|
| |
Kouga Genki-kun
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Vas. Júl. 01, 2012 8:29 pm | |
| | |
|
| |
Rasendori
Hozzászólások száma : 225 Join date : 2012. Apr. 28. Age : 27 Tartózkodási hely : mindig máshol
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Kedd Júl. 10, 2012 10:19 am | |
| - Uzumaki Nagato írta:
- Nemtom miért utáljátok Sakurát, én valamiért bírom őt.
Akit én utálok az Szöcske (sasuke). Válaszolok erre: Csörgőszerzés: Kakashi-nálé voltak a csörgők. Naruto (igaz csapdába esett) megérintette az egyik csörgőt. Sasuke Taijutsu segítségével megérintett egy csörgőt. Mindketten harcoltak teljes gőzzel. Sakura mit csinált? Genjutsuba esett. Ő az egyetlen, aki a próba során nem ért csörgőhöz a Kakashi csapatból. Első C szintű küldetés elején: A két bérgyilkos a Kakashi csapatra támadt. "Szöcske" egyedül elverte őket. Sakura csak szobrozott Tazuna előtt, és azt sem lehet mondani, hogy megvédte, elvégre ha nem jön Sasuke és Kakashi, akkor mindkettő meghal. Zabuza ellen: Kakashi helytállóan harcol, de Zabuza elkapja a vízbörtönnel. Naruto és Sasuke összefog, és kiszabadítják. Ezután Kakashi látszólag megöli Zabuzát. Vajon ki maradt ki megint? NA???? Sakura. És még volt képe kinyújtani a nyelvét, amikor elsőként ért fel a fára. A hídon: Naruto és Sasuke harcol Haku ellen, Kakashi pedig Zabuza ellen. Azt hiszem, van rajtuk kívül még valaki a Kakashi csapatban, de nem emlékszem mit csinált azon kívül, hogy szobrozott Tazuna előtt, elvégre itt is Kakashi menti meg Tazunát. (Nyugi, még csak most kezdem.) A halál erdejében: amikor a 3 Otogakurei rátámad a Kakashi csapatra (Kakashi nincs ott, Naruto és Sasuke elájult), csak Sakura van használható állapotban. Ekkor Sakurának segít 4 ember (Lee, Chouji, Ino, Shikamaru), és így veszélybe sodor a 3 konohai újonc csapat mindegyikéből legalább 1 tagot. Nem boldogulnak velük, amikor Sasuke felkel, elintézi mindegyiket egyedül. Amikor Sasuke elmegy: Sakura megfenyegeti Sasukét, hogy ha elmegy, akkor sikít (mekkora fenyegetés, Naruto legalább Rasengannal fenyegetne). Ekkor Sasuke simán kifekteti Sakurát, komolyabb technika nélkül. És ezt mind hagyja Sakura. Sasuke mentőcsapat: Sakura ott sír, hogy hozzák vissza Sasukét, de ő nem segítene (igaz, hogy eddz Tsunadéval, de ha megkérné, biztos elengedné). És ha ott lett volna Sakura is, akkor Naruto és Sasuke csatája után legyőzte volna azt a hullafáradt Sasukét. HAHAHAHA ez volt az évszázad poénja. Sasuke még holtan is leverné Sakurát. Ezek után: Sakura érzi (már itt az ideje), hogy semmmi haszna nincsen. Elmegy visszahozni Sasukét, vele megy Naruto és Jiraiya. Megtalálják a búvóhelyet. Szétválnak. Sakura megtalálja Orcsimarcsit, és akkor a közelben lehet Sasuke is. Mit csinál Sakura? Na mit? Leblokkol. Na ennyi volt az indok (az a része, ami nem Shippuden, így hát jöjjön a Shippuden). Csörgő szerzés: Sakura mindig azt monja Narutora, hogy idióta, pedig itt is Naruto tervével szerezték meg a csörgőket, és ez ugyanígy müködött volna, ha Sakura nincs ott. De ha Naruto nem lett volna ott, Sakurának eszébe sem jutott volna ez a terv. Találkozás a titkos kémmel a hídon: Sakura megint ugyanazt csinálja, mint mindig: nem csinál semmit, csak rontja a levegőt. Találkozás Sasukéval 2 év után: amikor Naruto és Sai be van sokkolva, Yamatot pedig átszúrta Sasuke kardja, akkor Sakura volt az egyetlen, aki meg tudta támadni Sasukét. Nem tette. (Igaz, előtte lerohanta Sasukéét, de az inkább öngyilkosságra hasonlított, mint támadásra). Kage találkozó után, amikor találkozik Sasuke és a Kakashi csapat: Sasuke el van foglalva Kakashival, Sakura hátulról megtámadja Sasukét egy mérgezett kunaial. A kunai 1 centire vann Sasukétól, és Sakura keze: (hatásszünet) megáll!!! Ekkor Sasuke elveszi tőle a kunait, és visszatámad, de Naruto megmenti Szarkulát. Így Naruto testébe kerül a méreg, ami Sakura kunaián van. Ez az, így tovább Sakura, öld meg a csapattársaidat!!! Hülye liba. Remélem kielégítő válasz volt. | |
|
| |
Uzumaki Nagato Admin
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Kedd Júl. 10, 2012 4:48 pm | |
| Igen, kb mindig ezekkel jönnek, de az esetleg eszedbe jutott az "indokok" írása közben, hogy Sakura nem azért van a 7-es "csapatban", mert olyan nagy harcos lenne? Naruto és szöcske a két főhős, mellettük nehéz nagyot alkotni és még sorolhatnám az ellenérveket Lényeg a lényeg, neki inkább motiváló jellege van. Nem, nem ő motivál, hanem a személye. Valamint Ő mutatja be az átlagot (habár még így is bőven felette áll) a NAruto világában, mert egy chunnin mégis mit csináljon pl.: Orcsimarcsi ellen miközben az a KYUUBI-val harcol? Egy ember a legendás SANNINBÓL és egy BIJUU. Ez már rég nem egy chunninlányka szintje, ehhez képest elég rendesen megtette, amit tudott, elvégre medikus ninja lenne. Ha átgondolod a többit is a fentiek szerint, akkor talán megérted a helyzetét, de persze ez nem szükségszerű... | |
|
| |
Rasendori
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Kedd Júl. 10, 2012 9:47 pm | |
| Mindegy, ne vitázzunk ezen. Ahogy egyszer egy bölcs ember mondta: Izlések és pofonok. | |
|
| |
Rasendori
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Kedd Júl. 10, 2012 9:48 pm | |
| Ja, és szabad duplapostolni? | |
|
| |
Uzumaki Nagato Admin
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Szer. Júl. 11, 2012 3:53 pm | |
| | |
|
| |
Rasendori
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Szer. Júl. 11, 2012 3:54 pm | |
| Úgy, ahogy csináltam az előbb. Mert ha szerkesztéssel írok, nem lehet látni, van-e valami új. | |
|
| |
Rasendori
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Szer. Júl. 11, 2012 3:58 pm | |
| Két post egymás után, mint most. | |
|
| |
Uzumaki Nagato Admin
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Szer. Júl. 11, 2012 4:49 pm | |
| Szerintem ilyenkor küld el újra a postot, úgy hogy a szerkesztett másolatot kijelölöd- másolod, majd azt a bizonyos postot törlöd, és új hozzászólás, beillesztés, küldés | |
|
| |
Rasendori
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Szer. Júl. 11, 2012 4:52 pm | |
| Ez egy okos gondolat Én akkor szoktam ezt, ha nem reagálnak arra, amit írok. | |
|
| |
Kouga Genki-kun
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Pént. Júl. 13, 2012 7:40 pm | |
| | |
|
| |
Rasendori
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. Szer. Júl. 18, 2012 11:58 am | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegés, csak kötetlenül. | |
| |
|
| |
| Csevegés, csak kötetlenül. | |
|