Naruto - Shin sedai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Magyar Narutos szerepjáték. Naruto-shin sedai, avagy Naruto-az új nemzedék.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

A Mizukage rezidenciája

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

Hozzászólások száma : 425

A Mizukage rezidenciája Empty
TémanyitásTárgy: A Mizukage rezidenciája   A Mizukage rezidenciája I_icon_minitimeCsüt. Ápr. 26, 2012 11:47 am

A shinobik itt kapják a küldetéseiket.
Vissza az elejére Go down
https://narutoshinsedai.hungarianforum.net
Koro Kagero

Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: A Mizukage rezidenciája   A Mizukage rezidenciája I_icon_minitimeHétf. Jún. 11, 2012 8:24 pm

Reggel felkeltem, és tiszta víz volt a padló, ugyanis ablakra már nem telt. Egy esős nap volt, nem volt jó az idő, és erősen fújt a szél. Egy madár repüélt be az ablakon, és üzenetet hozott. Azt írta, hogy menjek a Mizukage rezidenciájára. Reméltem, hogy valami nehéz küldetést adnak, vagy besorolnak egy csapatba stb.. Elindultam, de nem siettem annyira, csak nem veszik le a fejem pár perc késésért (sosem voltam a pontosság embere).Azon gondolkodtam, hogy veszi-e a poént a Mizukage, ha azt kérdezem tőle: mizu? De hamar elvetettem az ötletet, nem akarok rossz benyomást tenni (legalábbis a Mizukage előtt).
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

Hozzászólások száma : 425

TémanyitásTárgy: Re: A Mizukage rezidenciája   A Mizukage rezidenciája I_icon_minitimePént. Jún. 22, 2012 5:32 pm

Beléptél az ajtón. A Mizukage egyedül üldögélt, majd kéjesen rádmosolygott.
- Kagero... Milyen aranyos vagy, hogy eljöttél...
Intett feléd, hogy gyere közelebb. Érezted kicsit a zavart, amit a tekintete váltott ki belőled, Ő csak a kezedbe adott egy tekercset és lágy hangon megszólalt:
- Juttasd ezt el Koikan Tano-ba. Ott add át ezt a falu vezetőjének és kisérd el küldetésére. Most mehetsz!
Elővett egy darab papírt és írni kezdett rá valamit, mintha már ott sem lennél.... Indulnod kell, de még van annyi időd, hogy felkészülj az útra, na meg pontosan azt sem tudod, hol van ez a falu, így hát nem ártana beszerezned egy térképet, meg ételt-italt összecsomagolnod az útra.

// Ha tájékozódni akarsz akkor írj az Utcák és terek-be (azt is írd le hogyan ), ha nem akkor a Ködvidék-be, hogy elindultál valamerre. //
https://narutoshinsedai.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A Mizukage rezidenciája   A Mizukage rezidenciája I_icon_minitime

A Mizukage rezidenciája
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto - Shin sedai :: Nagy shinobi nemzetek :: A Víz Országa :: Kirigakure no sato-
Ugrás: