Magyar Narutos szerepjáték. Naruto-shin sedai, avagy Naruto-az új nemzedék. |
|
| A déli út | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Uzumaki Nagato Admin
Hozzászólások száma : 425 Join date : 2012. Apr. 24. Tartózkodási hely : Amegakure no satou legmagasabb tornyában.
| Tárgy: A déli út Kedd Május 08, 2012 4:13 pm | |
| Egy poros és ősrégi út, ami a határmenti Tatsuma Ho nevű kis falucskába vezet.
A hozzászólást Uzumaki Nagato összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 19, 2014 10:33 am-kor. | |
| | | Purin
Hozzászólások száma : 54 Join date : 2012. May. 05. Age : 25 Tartózkodási hely : Otogakure no Sato
| Tárgy: Re: A déli út Kedd Május 08, 2012 7:29 pm | |
| Amint bekopogtam szinte egyből nyílt az ajtó. Egy nálam idősebb fiú nyitott ajtót. Ha nem szólalt volna meg az Otokage, akkor simán elhittem volna, hogy valami "komornyik" féleség lehet. - Sactum Purin! - mondta az Otokage halkan - Már vártunk! Egy fontos küldetésre kell menned... Na most bővebben a fiúról: helyes lett volna, ha az orra nem lett volna görbe, de kinézetéből ítélve harc közben sérült meg. Nem viselt fejpántot, hanem a nyakán volt hangjel tetoválása. Taktikai mellény, alatta zöld póló, térdnadrág és shinobi szandál. Annyit a ruházatáról. Magamban megjegyeztem, hogy mellettem eltörpül. Ha rá venném, hogy csináltassa meg az orrát mutatkoznék vele szívesen, de így! Csak magamat rontanám vele... - Sukita majd mindent elmond erről, de most siessetek, mert nagy a felelősség a vállatokon... - szólalt meg újra az Otokage. Szóval Sukita-nak hívják. Felém fordult és egy kicsit meghajolt. Viszonoztam volna a meghajlást, de elkapta a kezem, ajtót nyitott és kihúzott az ajtón. Jó nem volt az a durva fogás, de mégis HOGY MER HOZZÁM ÉRNI?! Kis görbe orrú, ne nyúljon egy tökéletes lányhoz! A fejemben már összeszedtem a válogatott káromkodást, hogy eresszen már el engem, de megelőzött. Először sóhajtott majd megszólalt. - Ez a küldetés nem teljesen legális. Otokage-sama nevét soha ne említsd meg a küldetés közben! Sőt a falut se... A fejpántod pedig rejtsd el! - mondta, olyan hangnemben, hogy nem tűr ellenvetést. Gyorsan elkaptam a fejpántomat a derekamról és elraktam az övtáskámba ami a kimono-m alatt található meg. ( A kimono alatt alap ninja ruha található) A hátamhoz helyezte a kezét és elkezdett tolni, hogy siessek. Nagy levegőt vettem és elakartam kiabálni magamat, de megláttam az oldalán logó katana-t. Amint ránéztem tudtam, hogy ezzel bármikor megölhet. Ezért muszáj volt csöndben maradnom. Csöndben sétáltunk, páran mosolyogva megbámultak minket, majd folytatták dolgukat. Magamban már több ezerszer átkoztam el Sukita-t, hogy ennyire rontja a tökéletes imidzsemet! Bevezetett egy házba és leültetett egy székre és újból megszólalt: - A feladatunk, hogy megöljünk egy remetét, aki nagy valószínűséggel konoha kéme! Az déli erdőségben lakik Tatsuma no - egy kisebb falu - mellett Most pedig induljunk. Útközben, majd megtanítalak egy-két dologra... - magyarázta. Az utolsó mondatra teljesen megváltozott a véleményem róla! Meg akar engem tanítani néhány dolgokra? Akkor persze, hogy pozitívan kell hozzá állnom, hogy egy jó erős technikát tanítson nekem! A beszéd első fele elgondolkodtatott. Ezek most komolyan kémkedni mertek utánunk? Csak mi leshetjük meg, hogy ők mit akarnak, nem fordítva! Sukita felállt, és én is. - És... Sukita mire akarsz engem megtanítani? - kérdeztem. Ez érdekelt leginkább. A fejlődés... | |
| | | Uzumaki Nagato Admin
Hozzászólások száma : 425 Join date : 2012. Apr. 24. Tartózkodási hely : Amegakure no satou legmagasabb tornyában.
| Tárgy: Re: A déli út Szer. Május 09, 2012 4:38 pm | |
| A kérdésedre egyszerűen csak elmosolyodott. Nem válaszolt semmit. Talán ezzel jelezte, hogy majd meglátod, vagy valami ilyesmit. Útközben egy kék sálat húzott elő a taktikai mellény egyik zsebéből és azzal álcázta a nyakán található jelet. Amikor kiértetek az útra a szél hirtelen megcsapott titeket. Ez valamiért frissitőnek hatott. Messze jártatok már a falutól - három-négy óra gyaloglás -, amikor Sukita megálljt intett. Egy kisebb fás terület áll az út mellett. - Én most leveszem a shinobi öltözékem, Te addig maradj itt! Bement az erdőbe és eltünt szem elől. Érdekes... miért nem a faluban öltözött át? Otogakure shinobija vagy, így hát tudod, hogy ebben a faluban nem túl nagy a bajtársiasság. Még az is lehet, hogy Sukita egy áruló, de ez azért elég komoly vádnak tűnik... Négy perc kegyetlen várakozás után érkezett vissza. Fekete kimono volt rajta és az a bizonyos kék sál. - Itt várjuk be az éjszakát. - szólalt meg halkan - Felkészítelek a küldetésre. Előszőr a chakrakontrolodat fejlesztjük! Közelebb sétált egy fához és egyszerűen felment rá. Kezek nélkül. - Vezes a talpadba chakrát és így tartsd meg magad. A chakra mennyisége lényeges: ha túl sok chakrát használsz, akkor a lábad benyomodik a fába és leesel, ha túl keveset, akkor meg sem maradsz a fán. A feladat lényege, hogy megtaláld a megfelelő mennyiséget és ezzel a chakrád szabályozását is gyakorlod. Ezek után könnyebb lesz technikákat elsajátítani... Hajrá! Ezek után egyszerűen felugrott az egyik fára és figyelt.( Minimum tízenöt sor legyen a gyakorlás. Ennyi kb elég is erre a feladatra, ezek után pedig jöhet a technika, amit majd nemsokára megtudsz, hogy mi ) | |
| | | Purin
Hozzászólások száma : 54 Join date : 2012. May. 05. Age : 25 Tartózkodási hely : Otogakure no Sato
| Tárgy: Re: A déli út Szer. Május 09, 2012 6:08 pm | |
| Mosolygott és nem válaszolt semmit. Ezzel nem kicsit felhúzott, de a katana még mindig nála volt amitől még mindig féltem. Miközben sétáltunk előhúzott egy kék sálat és azzal rejtette el Hang Rejtek jelét. Mikor kiértünk az útra mennyei érzés fogott el hála a szélnek. Frissitő érzést keltett, és mélyet szippantottam bele. már nagyjából három-négy órája elhagytuk a falut mikor Sukita megszólalt. - Én most leveszem a shinobi öltözékem, Te addig maradj itt! - mondta a fiú és eltűnt a lombok között. Jeleztem neki, hogy nem megyek útána. Görbe orrot ki akarná meglesni? Hát én nem. Aztán a fejembe ment az a gondolat, hogy Sukita áruló. Miért nem a faluban öltözött át? Négy perc múlva jött vissza, ami bőven elég volt ahhoz, hogy valakinek le adja az információt. Lehet, hogy egyszerűen én vagyok paranoiás? - Itt várjuk be az éjszakát. Felkészítelek a küldetésre. Előszőr a chakrakontrolodat fejlesztjük! - felelt halkan, hirtelen. Ekkor a gyanúm eloszlott, hisz segíteni akar nekem! Odalépett az egyik fához és felsétált rá. Kéz nélkül. Döbbenten néztem rá. Hát ilyet is lehet? - Vezes a talpadba chakrát és így tartsd meg magad. A chakra mennyisége lényeges: ha túl sok chakrát használsz, akkor a lábad benyomodik a fába és leesel, ha túl keveset, akkor meg sem maradsz a fán. A feladat lényege, hogy megtaláld a megfelelő mennyiséget és ezzel a chakrád szabályozását is gyakorlod. Ezek után könnyebb lesz technikákat elsajátítani... Hajrá! - adta az utasítást és elkezdett figyelni. // 15 sor kezdődik! // Bólintottam Sukita szavaira. Levettem a kimono-mat ami alatt sima ninja ruha volt található, így azért könnyebb volt edzeni. Először a lábamba koncentráltam a chakra-t majd elkezdtem a fa felé futni. Alig tettem meg egy másfél métert a fa benyomodott és leestem. Szóval így értette, hogy ne túl sok chakra-t használjak. Ha pedig túl keveset akkor meg, meg sem tudok állni rajta. Patthelyzet. Megtalálni a középutat, jól és ne essek le egész végig? Mondjuk most még viszonylag könnyű. Harc közben erre figyelni,és a harcra is annál inkább lesz nehezebb. Ezzel a tudattal vágtam újból neki. Most már két métert is megtudtam tenni, de most túl kevés chakra-t használtam ahhoz, hogy felmenjek. A harmadik alkalommal pedig az egyik lábamba túl sokat vezettem, míg a másikba túl keveset. Ezt úgy kell elképzelni, hogy amikor futottam fel, akkor a bal lábamba a túl sok chakra miatt benyomodott és a másikkal próbáltam visszahozni magamat, egyenesbe, de túlságosan lekötött a bal lábam, ezért oda túl keveset vezettem. Így estem le harmadszorra, és egyre jobban idegesített az egész feladat! Vettem egy nagy levegőt és újból futni kezdtem, már egészen sokáig felértem, mikor a kárörömben megint nem, figyeltem oda rendesen a lábaimra és megint leestem volna, ha nem kapaszkodok meg az egyik kiálló ágba és fel nem húztam volna magam. De így történt. Tudtam, hogy ez csalás és Sukita is látta, ezért leugrottam. Már nagyjából értettem az egésznek a lényegét. Eldöntöttem magamban, hogy most sikerülnie kell! Ötödik alkalommal sikerült is. Felfutottam. Mondjuk nem a legeslegjobban, de sikerült. Önelégülten vigyorogtam Sukita-ra. - Na, milyen voltam? - kérdeztem vigyorogva. | |
| Tárgy: Re: A déli út Pént. Május 11, 2012 7:38 pm | |
| Teljesítményed szép volt és eredményes. Van ugyan még mit fejleszteni, de annyi baj legyen... Gyakorolni sosem árt! A kérdésedre Sukita elmosolyodott, majd egy fél perc múlva kaján vigyorral az arcán megszólalt: - Azt hittem az elején tovább vetkőzől! Az elején talán úgy tünhet viccel, de aztán észreveheted, hogy komolyan gondolta... Leugrik a fáról és a szél közben belekap a hajába. Amikor leérkezett a földre a nap hirtelen belevilágított a szemébe egy pillanatra, ezért a kezét felemelte, hogy napellenzőnek használja. - Olvastam az anyagod... - mondja még mindig vigyorogva - Tűz elem mi? Közelebb lép hozzád, a szemét kicsit behunyorítja, majd villámgyorsan kézpecséteket formál és elfodítja a fejét. Az erdő felé egy kisebb lángcsóva indul el, de nem ér célt... - Ez egy gyenge technika. Általában kínzásra, vagy egyéb más, kisebb célt szolgáló tevékenységre szokás használni! Ez szükséges ahhoz, hogy gyakorold az elemi manipulációt. A technika neve:Katon: Yowai hi // Tűz elem: Gyönge tűz... Ezek után Sukita megint megmutatja a kézpecséteket és leüll a földre. Érzed nem az arcodat nézi. Azt nem látod mit néz, de érzed a nyáladzó tekintetét a kidomborodó idomaidon...
// Mint már említettem a múltkor, ügyes voltál. Most a tanulás kb hasonló kiterjedésű legyen. Minimum öt próbálkozás. Az előzőért pedig kapsz 3ch/sz-t (a minőségért) // | |
| | | Purin
| Tárgy: Re: A déli út Vas. Május 13, 2012 3:40 pm | |
| Sukita kaján mosollyal közeledett felém, amiből már tudtam, hogy nem sülhet ki semmi jó. - Azt hittem az elején tovább vetkőzöl! - mondta Sukita. Erre felkaptam a szemöldököm. Mégis, hogy mer ilyet mondani? Még, ha viccnek is szánta volna, de komolyan mondta! A nap belevilágított a szemébe, ezért a kezét használta, napellenzőként. - Olvastam az anyagod... Tűz elem mi? - kérdezte még mindig vigyorogva. Erre bólintottam. Az kezdett el zakatolni a fejemben, hogy még mi szerepelhet benne? Ekkor kézjeleket formál majd egy kisebb tűzcsóvát lő ki, ami nem éri el az erdőt. Ezt egyből elmagyarázta. - Ez egy gyenge technika. Általában kínzásra, vagy egyéb más, kisebb célt szolgáló tevékenységre szokás használni! Ez szükséges ahhoz, hogy gyakorold az elemi manipulációt. A technika neve: Katon: Yowai hi // Tűz elem: Gyönge tűz... - mondta Sukita. Megmutatta a kézjeleket és leült. Éreztem, hogy figyelt, de biztosan nem az arcomat, hanem a mellkasomat. Durcásan megfordultam. Ez is egy tűz technika akár a Housenka no jutsu // Főnixvirág technika. Nagy levegőt venni aztán kifújni és a szájban hozzáadni az elemi chakra-t. De itt is variálni kell. Ha túl sokat ”rakok” bele akkor túl hosszú lesz, de ha keveset, akkor ki sem jön. Megformáltam a kézjeleket, nagy levegőt vettem és kifújtam… a levegőt. Másodszorra ismét megcsináltam, akkor pár csóva tűnt fel nem több. Ám harmadik alkalomra semmi sem jött elő. Mérges lettem, hogy hogy meri ez a jutsu elrontani a sikersorozatomat. Negyedszerre megint megpróbáltam, akkor viszonylag jól sikerült, de nem a legjobban. Ki tudja, hogy harc közben sikerülni fog-e. Nyeltem egyet. Ha most nem sikerül esküszöm, hogy elordítom magam a méregtől! Nagy levegő, kézjelek és a számba hozzáadni az elemi chakra-t. Sikerült! Megfordultam és ránéztem perverz Sukita-ra. - Na? - kérdeztem. | |
| Tárgy: Re: A déli út Hétf. Május 14, 2012 7:16 pm | |
| - Szép volt... Érzed már kicsit fáradt vagy a sok gyakorlástól, elvégre még a Te chakrád sem végtelen... Sukita felpattan a földről és egy pillanatra úgy tesz, mint aki megcsúszik és hirtelen beléd kapaszkodott... Csakhogy nem a válladba, sőt még csak nem is a kezeidbe. A keze a fenekeden állapodik meg, miután az esés miatti hirtelenséggel egy pillanatra végigtaperolja a kebleidet. - Bocsánat - mondja mégjobban vigyorogva mint eddig. Lehet nem is harcisérülés az a ferde orr, hanem szoknyapecérségének eredménye. Ki tudja? A szél felerősödött, a nap eltűnni látszik a horizont mögött. - Azt hiszem le kellene táboroznunk! Holnap korán reggel indulunk! Bevezet az erdőbe, ahol már összeállított egy kisebb farakást. Rámutat, hogy gyújtsd meg, még gyakorlásképpen utána pedig egy fadobozt nyújt feléd, amiben rizsgombócok vannak.
( Ez is szép volt. Írd fel az adatlapodra a technikát. Ha gondolod leírhatod az estét is. Sukita fog őrködni) | |
| | | Purin
| Tárgy: Re: A déli út Pént. Május 25, 2012 7:49 pm | |
| - Szép volt... - szólalt meg Sukita. Elöntött a büszkeség és a fáradtság is. Mondjuk nem csodálkozok, hisz szinte egész délután megállás nélkül edzettem. Örömmel nyújtóztam ki, majd Sukita feláll és megcsúszott. Belém kapaszkodott, de nem a vállamba, hanem a fenekembe! Utána a a kezei a mellemnél állnak meg! Esküszöm, hogy ameddig élek, ezt az alakot én kinyírom! - Bocsánat - mondja vigyorogva én meg valamit morgok neki. - Azt hiszem le kellene táboroznunk! Holnap korán reggel indulunk! - kezdtem félni, hisz ő erősebb nálam és egyedül vagyok, védtelenül... Hamarosan odaértünk, ahova már összeállított egy kisebb farakást. Rámutatott, hogy gyújtsam meg. Elformáltam a kézjeleket majd megszólaltam: - Katon: Yowai hi - suttogtam. Pár perc múlva már a tűznél melegedtem. Utána egy fadobozt nyújtott oda nekem, amiben rizs volt. Hamar megettem, majd amikor alvásra került a sor húztam egy vonalat. - Ezt a határt nem lépheted át! - néztem rá szigorúan. Ő őrködött, szóval egyáltalán nem voltam nyugodt. Az éjszaka viszonylag jól telt attól függetlenül, hogy nem tudtam magam maximálisan kipihenni, mert éberen aludtam, nehogy valami történjen... Szerencsére nem történt. Reggel kinyújtozkodtam majd Sukita-ra néztem. | |
| Tárgy: Re: A déli út Vas. Május 27, 2012 3:03 pm | |
| A rizst elfogadtad és gyorsan elmajszoltad. A vonalas kijelentésedre megint csak elmosolyodott, de egész éjjel tiszteletben tartotta a dolgot. Talán csak azért, mert érezte, hogy valamilyen szinten éber vagy, de az is lehet, hogy egyszerűen nem volt kedve megmozdulni... Eljött a reggel. Sukita egy újabb dobozt nyújtott át neked, ebben szintén rizst találhatsz. Ő maga is evett egy keveset és eltüntette a letáborozás nyomait. Amint mind a ketten útra készen áltatok a nap első sugarai meg is érintették az arcotokat és kellemes meleg érzetet adtak ezzel. - Három-négy óra múlva érünk Tatsuma no-ba, addig még megtanítok neked egy technikát, de előbb haladjunk egy kicsit. Két napunk lesz végezni a remetével és ezzel csak az a probléma, hogy nem rudom pontosan, hogy hol is tartózkodik... Sietős léptekkel kezdte az utat. Kicsit nyugtalannal tűnhet, pedig valójában csak erőteljesen gondolkozik....
| |
| | | Purin
| Tárgy: Re: A déli út Vas. Május 27, 2012 3:26 pm | |
| Reggel Sukita egy újabb dobozt nyújtott felém amibe rizs volt. Elfogadtam majd azt is megettem. Ő is evett majd eltüntette a táborozást nyomait. Mire felkelt a Nap mi már készen álltunk. Jó meleg volt. - Három-négy óra múlva érünk Tatsuma no-ba, addig még megtanítok neked egy technikát, de előbb haladjunk egy kicsit. Két napunk lesz végezni a remetével és ezzel csak az a probléma, hogy nem rudom pontosan, hogy hol is tartózkodik... - mondta Sukita. Egy újabb technika? Juj, de jó! Aztán a fejemben végeztem egy gyors számolást. Körülbelül fél nap mire megtanulok jól egy jutsu-t és akkor maradt másfél napunk megtalálni és megölni a remetét. - Sukita miért csak két napunk van megölni? - kérdeztem. | |
| Tárgy: Re: A déli út Vas. Május 27, 2012 4:34 pm | |
| A kérdésed jogos. Ám a válasz már koránt sem ilyen egyszerű: - Mert információink szerint két nap múlva átköltözik egy másik faluba, aminek nem tudjuk a pontos adatait. Még ez előtt kell végeznünk vele, mert nem lenne jó dolog, ha egy másik faluból is adatokat lopna... Már ha Ő lopja egyáltalán az adatokat... Sukita ezzel be is fejezte a prédikálást és arca megint komorrá vált. Rejtély mi aggaszhatja ennyire, hogy még most is azon gondolkozik - legalábbis arcából itélve. Ha van még kérdésed azt valószínűleg szívesen fogadja majd, elvégre az elvonná figyelmét a problémá(k)ról.... Ahogy haladtok a nap egyre feljebb jut és így elárasztja meleggel az utat. A fotonok elérik arcodat és lassan kezd kiverni a víz. A hő folyamatosan nő és ez is elég aggasztó, elvégre még csak tavasz van..., valamint a meleg nehezíti a koncentrálást. | |
| | | Purin
| Tárgy: Re: A déli út Vas. Május 27, 2012 6:02 pm | |
| - Mert információink szerint két nap múlva átköltözik egy másik faluba, aminek nem tudjuk a pontos adatait. Még ez előtt kell végeznünk vele, mert nem lenne jó dolog, ha egy másik faluból is adatokat lopna... Már ha Ő lopja egyáltalán az adatokat... - magyarázta Sukita. Mi van? - És... Sukita te ezt honnan tudod? És, hogy érted azt, hogy "egyáltalán ő lopja"?- kérdeztem kíváncsian. Az arca komoly volt és eltűnt róla az a perverz vigyor. - Mi bánt ennyire? - kérdeztem. Ahogy haladtunk a Nap egyre magasabban volt és egyre melegebb is. Elkezdtem izzadni ami egyáltalán nem állt jól és rühellem! Büdös is leszek tőle és nem jó! Egyáltalán! Miért találták fel az izzadságot? Szaunákba meg olyan helyeken jó, de tavasszal?! Mi lesz így nyáron? | |
| Tárgy: Re: A déli út Kedd Május 29, 2012 8:12 pm | |
| - A falunak vannak nem legális inormátorai, akik ugyan drágán mérik a tudást, de a legtöbb esetben helytálló a megvett infó. Azért mondtam azt, mert még egyáltalán nem biztos, hogy Ő a kém, csupán információink szerint a legvalószínűbb ember Ő. Újabb kérdést teszel fel, de erre csak annyit felel, hogy a "bizonytalanság". Sétáltok még egy darabig, majd Sukita rádpillant és megálljt int. Beljebb sétál az út mellett lévő erdőbe és int, hogy kövesd. Ha követed, akkor feléd fordul és megszólal: - Mivel megígértem, ezért megtanítom neked azt a bizonyos technikát. Habár úgy volt, hogy elemi lesz de erre most nincs időnk, ebből kifolyólag "csak" Taijutsu. Ekkor nekiiramodott és pároslábbal beleugrott egy fába. Felpattant és folytatta: - A neve:Kōhai janpu // Letaroló ugrás. Rajtad a sor. Ha kell segítség szólj!
// Szerk.: Gomen, elfelejtettem megadni a paramétereket. Mivel ez "csak" Taijutsu, ezért nem kell hosszúnak lennie a megtanulásnak. A megszokott három próba bőven elég lesz. A leírást megtalálod a Taijutsuk topic elején. // | |
| | | Purin
| Tárgy: Re: A déli út Vas. Jún. 17, 2012 4:59 pm | |
| - A falunak vannak nem legális inormátorai, akik ugyan drágán mérik a tudást, de a legtöbb esetben helytálló a megvett infó. Azért mondtam azt, mert még egyáltalán nem biztos, hogy Ő a kém, csupán információink szerint a legvalószínűbb ember Ő - válaszolja az első kérdésemre. A másodikat nem nagyon értettem, de valami "bizonytalanságot"értettem. Még sétálnuk egy darabig, majd megálljt int, beljebb sétálunk az erdőbe, majd újból megszólal: - Mivel megígértem, ezért megtanítom neked azt a bizonyos technikát. Habár úgy volt, hogy elemi lesz de erre most nincs időnk, ebből kifolyólag "csak" Taijutsu - mondja. Szóval Taijutsu. Olyant, nagyon még nem tudok. Sukita megmutatja a támadást- Nekifut egy fának és páros lábban belerúg. Azután folytatja. - A neve:Kōhai janpu // Letaroló ugrás. Rajtad a sor. Ha kell segítség szólj! - intettem a fejemmel, hogy nem. Kibújok a kimono-mból, és lerakom. Elkezdek futni a fa felé, és "neki ugrok". Hát... a földön kötök ki. Másodszorra ismét elkezdek a fa felé futni. Sikeresen neki ugrottam, de a leérkezéssel még mindig gondok voltak. Megint a földön kötöttem ki. Ez egyáltalán nem jó, mert, ha harc közben csinálom meg sikertelenül a támadást, akkor az életemmel is fizethetek. Megint elkezdek a fa felé futni. Páros láb pipa! Leérkezés pipa! Magamban örömtáncot lejtek, de kívül egyáltalán nem látszik semmilyen öröm. Inkább elégedetség.
//Gome a nagy késésért ^^"// | |
| Tárgy: Re: A déli út Szer. Jún. 20, 2012 8:10 pm | |
| Sukita megtapsol és indultok tovább. Lassan és csendesen haladtok, ami ebben a nagy melegben borzasztónak hat, főleg egy ilyen perverzzel az oldaladon. Milyen jó lenne tovább vetkőzni ebben a nagy melegben, nem? Csak hát Sukita ugye... Két-három órát tesztek meg halkan, Sukita rozsdabarna szemei gyakran vizslatnak téged, de egy szó sem hagyja el az ajkait. Néha rádmosolyog de semmi több. Neki is melege lehet, mert folyamatosan a kék sálát lazítgatja. A fekete kimonójának is folyamatosan piszkálja az övét, ami egy fehér szövet lehet, de a virágminták lágyan felsejlenek rajta, amint árnyékba kerül. Persze ez jelenleg ritka alkalom. Messze, már látni Tatsuma no sötéten felsejlő házait, amikor hangokra figyeltek fel. Ezek a fák közül jönnek és egy Otogakurei shinobi repül ki elétek az útra. Megbotlik valamiben és néhányat pattan, utána pedig elterül. Alig észrevehető remegés fut végig a testén. Egy rövidnadrág és övként használt fejpántja van rajta. Kopasz fején látni véltek néhány hajszálat, de az égésnyomok mellett ezeket nehéz észrevenni. Felsőteste vágások, horzsolások és kék-zöld foltok hordozója. Orrából szájából vér patakzik, pont mint a nagyobb sebeiből. Lassan megpróbál feltápászkodni. Jobb kezében egy vértől áztatott tekercset fedezel fel, míg a balban egy törött pengéjű tanto díszeleg. Nincs rajta cipő. A talpai véres masszák mindössze. - Segítsetek! Kér..lek!... Arcát nem látjátok a koromtól, csupán a vérmaszatok és a szemgolyó vehető észre. Sikerül térdre küzdenie magát, de közben az arca eltorzul a fájdalomtól. Ekkor a fák közül négy shuriken repül felé, de Sukita gyors mozdulattal elé ugrik és egy hirtelen előrántott kunaiial hárítja mindet. - Purin! Fogd a tekercset és fuss! Oroi próbáld megvédeni a lányt! Ezek szerint ismerik egymást? Mindegy. A támadókat nem látod, rajtad áll mit cselekszel, annyi biztos, hogy ez az Oroi - már ha a sebesültnek szólt a név - mozdulni is alig bír, de álló helyzetbe tornázza magát és feléd dobja a tekercset. Arcán mégjobban érezhető a fájdalom. Talpai alatt egész kis vértócsa gyülekezik...
// Rendben, felírhatos a technikát // | |
| | | Purin
| Tárgy: Re: A déli út Szer. Jún. 20, 2012 9:17 pm | |
| Miután Sukita megtapsol tovább, indulunk. Lassan, és halkan haladunk. Persze, olyan elviselhetetlen a hőség. Vágyakoztok, hogy lejjebb öltözhessek, de ezzel a perverzzel nem sülhet ki semmi jó. Két-három óra séta után, már a meleg miatt lassan elkezdek szenvedni, magamban. Sukita szemei néha engem néznek, de megszólalni nem bír. Pedig milyen jó lenne végre beszélni! Látszott rajta, hogy melege van. Kék sálját igazgatta, fekete – ilyen melegben? – kimono-ja övével egyetemben. Őrülés határán meglátjuk Tatsuma no pár háztetőjét. Már éppen elkezdtem volna örvendeni, mikor hangokat hallunk. Egy otogakurei shinobi repül ki. Valamiben megbotlik, és pattan néhányat. Végül elterül. Egy halványan észlelhető remegés fut végig a testén. Fejpántját övként használja, alatta egy rövidnadrág van. Kopasz fején alig tudok pár hajszálat kivenni az égési sérülések miatt. Felsőteste csupasz, tele vágásokkal, horzsolásokkal és kék-zöld foltokkal. Nagyobb sérüléseiből és orrából vér folydogál. Lassan megpróbál feltápászkodni, míg észre veszem, hogy jobb kezén egy jó vérrel áztatott tekercs van. Alban egy törött tanto. Talpai véres masszák. - Segítsetek! Kér..lek!... – mondja, habár ez nagydolog az állapota miatt. Arcából semmit sem tudok kivenni a korom miatt. Végül csak-csak észreveszem a szemgolyóit. Morbid egy látvány. Az ismeretlen alak végigmérésében négy shuriken repül, de Sukita elhárítja egy kunai-val. - Purin! Fogd a tekercset és fuss! Oroi próbáld megvédeni a lányt! – parancsolja Sukita. Ó, szóval ismerik egymást! Habár per pillanat ez semmit sem jelent. Támadokat egyáltalán nem látom, de Oroi – vagy ki – moccani nem bír. Ez akarna engem megvédeni! Sukita tudhatná, hogy ennél még én is ügyesebb vagyok. Oroi álló helyzetbe tornázza magát. Felém dobja a tekercset. Látom rajta, hogy minden mozdulat fáj, és sebei még jobban elkezdtek vérezni. Legszívesebben vallatóra faggatnám Sukita-t, hogy mi van ebben a tekercsben. De egy jó kunoichi nem kérdez. Hátat fordítottam, és ahogy Sukita parancsolta elkezdtem elfutni… | |
| Tárgy: Re: A déli út Pént. Jún. 22, 2012 5:17 pm | |
| A tekercset elkapva sebesen rohansz Tatsuma no felé. A szél sűvít a füled mellett. A levegő szinte már izzik körülötted és az egész olyan érthetetlen. Mi történhetett? Ki ez az Oroi? És...??? Annyi kérdés van válaszok nélkül és most, hogy futsz, valamiért jobban pörög az agyad és csak ezekre tudsz gondolni, na meg a többi problémára. Mert valahogy nem a virágos mezők jutnak eszedbe... Néhány száz métert tettél meg, amikor valaki hátulról megragad és belelök az árokba. Egy halk üvöltést hallasz zuhanás közben, majd amint leérkezel látod, amint Oroi áll az út közepén és testéből egy kard vége áll ki. Vele szemben mintha egy férfi állna. A testét robbanójegyzetek borítják... - Fuss...! - Kiáltja és égzengető ricsaj tölti meg a teret. Hatalmas robbanás ez, ami darabokra szaggatja Oroit és azt aki leszúrta. Füst. csak ezt látod és érzed, elkezdesz köhögni. Az a szerencséd, hogy megvédett az árok, mert még időben lehúzódtál. Hirtelen hatalmas szél kavarodik és a füst egy pillanat alatt eloszlik. Ez nem természetes szél, érzed benne a chakrát. Az út közepén hatalmas lyuk tátong. És amerre futnod kellene... Ott egy hosszúhajú ember áll. Sárga tincseit, saját maga keltette szellő lobogtatja. Taktikai mellénye virít a földút nyújtotta háttérben. Hosszú barna nadrágja rejtélyesen feszül testén. S a fején megvillan valami... egy fejpánt. Csigalakra hasonlít, ekkor belédmar a felismerés: Konohagekure no sato! Ilyen messze a frontok mögött? Talán már is elbukott volna Otogakure? Érdekes kérdések, de neked most nincs időd ezzel törődni. A nő - mert észreveszed, hogy nő - a hátamögé nyúl és egy Wakizhasit ránt elő. Arcán vékony mosoly húzódik és megszólal: - Nálad van valami, amiről még tudnod sem szabadna... | |
| | | Purin
| Tárgy: Re: A déli út Vas. Jún. 24, 2012 2:04 pm | |
| Próbáltam Tatsuma no felé futni. A szél a fülem mellet süvített. Hamarabb nem tudott volna?! Habár a Nap nyújtotta meleg, mintha izzana. A terület – ahol szaladok – olyan, mintha senki sem járt volna erre. Ezernyi kérdésem van, de tudom, hogy választ most nem nagyon fogok kapni. Most, tényleg ki ez az Oroi? Mi van ebben a tekercsben? Na, meg, hogy kitámadott most meg minket? Vagy esetleg „mi” támadtuk meg őket? Miközben futok, egyre több kérdés jut az eszembe. Csak ezekre tudok, gondolni. Mintha, az agyam csak ezzel tudna foglalkozni, és mással nem. Körülbelül száz métert tettem meg, mikor valaki hátulról megragad. Mikor leérkezek, támadni akarok az ismeretlenre, de látom, hogy Oroi az. Kard áll ki a testéből, vele szembe egy robbanójegyzetekkel borított férfi áll. - Fuss...! – kiáltotta Oroi. Ezután egy hatalmas ricsaj jön, majd egy robbanás. Szétszaggatja Oroi-t és az ismeretlen embert. Csak füstöt látok és érzek, ami miatt elkezdek köhögni. Egyetlen, egy szerencsém van. Az árok megvédett. A füst eloszlik egy pillanat alatt, egy szél miatt. Amin lehet érezni, hogy nem természetes. Mikor kitisztulnak a látási viszonyok, látom, hogy Oroi – és a támadónk – helyén egy hatalmas lyuk tátong. Hát… kösz Oroi. Elnézek, amerre futnom kéne, és látok egy hosszú, sárga hajú embert. Haját, az általa létrehozott szellő lobogtatja. Szokásos, taktikai mellénye mögötte virít. Fején pedig megpillantok, egy fejpántot. Amint felismerem a mintáját, megdöbbenek. Konogagekure no sato. Mégis mit keres itt? Mi történt itt amig én, Sukita-val voltam? Elbukott Otogakure? A nő, egy wakizhasi-t ránt elő. Szája, vékony mosolyra húzódik. - Nálad van valami, amiről még tudnod sem szabadna... – mondja. Mégis miről nem kéne tudnom…? | |
| Tárgy: Re: A déli út Vas. Jún. 24, 2012 10:30 pm | |
| A nő megforgatja párszor maga előtt a pengéjét és lassan, kisérteties léptekkel közelít feléd. Alakja körül szélaura éled, haja hatalmas hévvel kezd kavarogni feje mellett. - Add át a tekercset kislány... és akkor élsz még pár percet. - Ördögi vigyor ül ki az arcára és biztosan érzed, csak viccből mondta, amit mondott, azzal a szándékkal megy feléd, hogy elpusztítson. Fegyvertelen kezében, a ruha ujjából, két kunai jelenik meg és egy pillanattal később feléd süvít mind a kettő. Ekkor hirtelen mindenhol hatalmas szelek keletkeznek, a két kunaiból több ezer feléd repülő gyilkos fém lesz. A nő alakja fenyegetően megnő és vörös derengésbe kezd. A földből csontvázak másznak elő és eltűnik a nap, ám mégis hatalmas világosság árad a nőből. Az egész olyan természetellenes... Mintha nem is valóság lenne... | |
| | | Purin
| Tárgy: Re: A déli út Csüt. Júl. 19, 2012 5:31 pm | |
| Wakizashi-ját párszor megforgatja, majd lassan, és ijesztően lépked felém. Teste körül, a haja – hála a szélaura miatt – hatalmas nagy hévvel kavarogni kezd. - Add át a tekercset kislány... és akkor élsz még pár percet – mondja, ördögi vigyorral. Úgy érzem, hogy ezt csak viccelje, egyáltalán nem gondolja komolyan. Kezeiben két kunai jelenik meg, és felém dobja őket. Már vettem volna elő, védekezés képen pár kuani-t, hogy hárítsam a támadást, de abból a két kis nyamvad kunai-ból több ezer lesz, és felém repülnek. A konohai ellenségem alakja megnő, és a földből csontvázak másznak elő. Ez túlságosan is abnormális… Hát persze! Genjutsu… Kezeimet összerakom, majd használom a Genjutsu Kai-t. Majd előrántok két kunai-t és megpróbálom kivédeni a felém repülőket. Azután úgy terveztem, hogy használom a Katon: Housenka no jutsu // Tűz elem: Főnixvirág technikát. | |
| Tárgy: Re: A déli út Pént. Júl. 20, 2012 4:29 pm | |
| Kezeiddel megformálod a a tigris pecsétet és megszakítod a chakraáramlásod, így próbálva feloldani az illúziót. Szerencsédre sikerült és a Genjutsu szertefoszlott. Ez azt bizonyítja, hogy a gyengébb fajta illúzióból kaptál... Előrántod a kunaiokat, de már nem lenne időd azokkal hárítani, így hát eltáncolsz a feléd repülő fegyverek elől, s amint ezzel megvagy újabb problémával kell szembesülnöd: a nő is feléd fut a wakizhasiját félelmetesen lengetve maga előtt. Terved szerint cselekszel, a kezedben lévő két kunait elhajítod ellenfeled, írányába, majd egyből kézpecséteket formálsz. A tőrök feltartják annyi időre, hogy sikeresen elindítsd a tőzgolyókat, amik vészesen közelednek felé. Ő megprobálja kikerülni a veszélyforrásokat, de jól láthatóan elszámítja magát, s kettőbe belefut. A ruhája két ponton lyukas és alatta az égett hús vöröslik és kihólyagosodott. A találatoktól hátra esik, s habár megpróbál azonnal felpattani, van még némi időd a cselekvésre...
( Akt. Ch/sz: 130. Sérülések: - )
| |
| | | Purin
| Tárgy: Re: A déli út Hétf. Júl. 23, 2012 1:50 pm | |
| A Genjutsu-t sikeresen megszüntettem, ám a felém repülő kunai-kat már nincs időm elhárítani, ezért, elhajolok előlük. Oké, ez letudva, de a nő felém fut, és azokat az átkozott wakizashi-ját lengeti. A két kunai-t amik eddig a kezembe pihentek elhajítom felé, majd egyből kézjeleket formálok. Sikeresen megalkottam a jutsu-t. Megpróbálja kikerülni, de nagyon is elszámítja magát. Két ponton találtam el ahol a ruha lyukas lett, és a bőre kihólyagosodik. A támadástól hátraesik, de azonnal fel akar állni. A tervem szerint Kōhai janpu // Letaroló ugrást fogok használni, egyenesen a gyomorszájába. Feltehetőleg ez nagyon fog neki fájni, ezek után, hogy még jobban megkínozzam, hogy velem kimert állni Yowai hi // Tűz elem: Gyönge tűzt fogok használni. Teljes tervem van. | |
| Tárgy: Re: A déli út Szer. Aug. 01, 2012 12:45 pm | |
| Úgy döntesz nem irgalmazol, de miért is tennéd, hiszen ő sem lenne könyörületes veled szemben. Már sikerült a térdére ülnie mire Te odaérsz és ugyan a gyomorszáját nem sikeül eltalálnod, de a becsapódástól így is elszenved néhzány bordatörést, mivelhogy oldalról csapódsz belé, a kivédekezésre pedig még csak esélye sem volt. Újra elterül a földön, Te pedig megformálod a kézpecséteket és tűzfolyamot indítasz el felé. Ez csak annyira volt elég, hogy leégesd a jobb térdétől és a bokájáról a bőrt és hogy elájuljon a fájdalomtól... Azt észreveszed, hogy az élet szikrája már alig pislákol benne, mert a tüdeje, csak ritkásan mozog fel le, de megérdemli a halált elvégre tökéletességeségedre támadt, nemdebár?
( Akt ch/sz: 129, sérülések: - ) | |
| | | Purin
| Tárgy: Re: A déli út Csüt. Aug. 02, 2012 4:20 pm | |
| Mire odaérek, már felküszködte magát térdre. A gyomorszáját nem sikerült eltalálnom, de a becsapódástól, biztos okoztam néhány bordatörést. Újra a földön van, én megformálom a kézjeleket, és tűzet „okádok” rá. Annyira volt elég, hogy elájuljon. Höh! Kellet kikezdeni velem! Amikor jobban megnézem, látom, hogy alig él, mert tüdeje, lassabban mozog. Először a tekercset nézem meg, hogy rendben van, majd egy ellenállhatatlan kéztetést legyűrve, hogy megnézzem, mi van benne, visszarakom. Agyam egy ideig csak arra tud gondolni, hogy mi van benne, ám újra ránézek a nőre, és a kíváncsiságot legyűri a gyűlölet. - Akkor most meg fogsz halni! Mertél rám támadni, te kis… - sziszegem, és előveszem az egyik kunai-mot, majd két kézzel a magasba emel, és a szívére célozva lesújtok vele.
| |
| Tárgy: Re: A déli út Szomb. Aug. 04, 2012 8:54 am | |
| A bevitt találatod tökéletes, ellenfeled holtan fekszik a földön égési és egyéb sérülésekkel ékítve. A fejpántja, mintha csak jelezni akarná halálát megmozdul és tompa puffanással lehull a földre... Mögötted futó léptek hangja töri meg az "idilli" pillanatot és Sukita ferde orrára leszel figyelmes, valamint a kezére, amint a fenekedbe markol és próbál ösztökélni, hogy siessetek... Amikor az erős lökettől hirtelen megindulsz majdnem elejted a tekercset, de végül sikerül biztonságban tudnod. A hátatok mögül szintén léptek zaját hallod. Sukita folyamatosan mondogatott "futás" szava arra enged következtetni, hogy üldöznek titeket... Hamar eléritek a falut és berontva oda, valahogy talán el kellene rejtőznötök, de egyik pillanatról a másikra eltűnik a szorítás a fenekeden, társaddal együt. Csupán annyit hallasz, hogy: " este a kapunál" A tekercs sincs nálad, már... Az üldözők is eltüntek, de ez ne feltétlenül jelenti azt, hogy visszavonultak, mert ugye egy ellenséges ország területén vannak, tehát nem járkálhatnak nyíltan, még az is lehet, hogy hamarosan ismét látod őket, de addig is merre, s hogyan tovább?// A következő post már Tatsuma mo-ba menjen // | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A déli út | |
| |
| | | | A déli út | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|