Naruto - Shin sedai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Magyar Narutos szerepjáték. Naruto-shin sedai, avagy Naruto-az új nemzedék.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

A Kozuka árvaház

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

Hozzászólások száma : 425

A Kozuka árvaház Empty
TémanyitásTárgy: A Kozuka árvaház   A Kozuka árvaház I_icon_minitimeHétf. Május 21, 2012 4:45 pm

Nagy és rozoga épület. Három gazdag kereskedő építtette fel és Ők is írányítják. Néhány száz árva él itt.
Vissza az elejére Go down
https://narutoshinsedai.hungarianforum.net
Hiroshi Myouga

Hiroshi Myouga

Hozzászólások száma : 111

A Kozuka árvaház Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kozuka árvaház   A Kozuka árvaház I_icon_minitimeHétf. Május 21, 2012 5:22 pm

Felmentem a Raikage épületébe. Egyből kérdezték miért jövök, és elmondtam, hogy küldetés miatt jövök, és azonnal beengedtek. Mégcsak épp, hogy beléptem, köszönni sem volt időm, de a Raikage rámnézett, és mondta:
- Myouga! Nem is húznám az időt. A feladatod, hogy elmenj az ávraházba és kisegítsd őket a mai napra, mert az egyik alkalmazott lebetegedett!
A hangján lehetett hallani, hogy még fáradt ilyen kora reggel. Odadobott nekem egy borítékot, és jelezte, hogy induljak. Be kell vallanom, szégyeltem magamat azért, hogy nem köszöntem, ezért sietnem kell a küldetés teljesítésével, hogy ne úgy lásson engem a Raikage, mint egy igénytelen embert, hanem mint egy olyan embert, akire lehet számítani. Elolvastam a levelet, és azt írta, hogy meg kell keresnem egy Sorou Natsura nevű nőt, és ő fogja adni a feladatokat. Elindultam az árvaházba, és megkérdeztem egy ott dolgozót, hogy hol van Sorou Natsura, erre azt válaszolta:
- Én vagyok Sorou Natsura.
Ezután megkérdeztem, hogy mi a feladatom...
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

A Kozuka árvaház Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kozuka árvaház   A Kozuka árvaház I_icon_minitimeKedd Május 22, 2012 8:12 pm

( Kérlek az NJK-kat had írányítsam én!)

Sikeresen megtaláltad Sorou Natsurát. A feladatodat vártad, ami igen nagy buzgalomra ad reményt!
- Á, Te lennél Myouga? Remek, remek...
Kicsit elmélázott. Közben megfigyelted, hogy bőre enyhén barnább az átlagnál, szöke tincsei a szemét is majdnem eltakarják, kék és fehér inget, valamint egy hosszú zöldes melegítőt visel. Szemei sárgásbarnás fénnyel izzanak.
Natsura int, hogy kövesd és elindul. Rövid és szűk folyosón mentek végig, aztán az ötödik ajtón beléptek - ez történetesen jobb oldalra nyílik.
Amint benyitott hangos gyerekzsivaj üti meg a fületeket. DE gyorsan abba is marad. Beléptek. Négy hat év körüli kisfiút és két nyolc év körüli kislányt pillantasz meg. Mindannyian Narancssárga hosszúujjú pólóban és térdig érő nadtágban vannak. A szoba nem túl nagy. Hat ágy és egy ablak van benne, valamint néhány plüssmaci. A sarokban egy lapát, egy seprű és egy törlőrongy található.
- A feladatod, hogy rájuk vigyázz! Ne legyenek túl hangosak és ha valamit kiöntenek, vagy ilyenek, akkor azt takarítsd fel. Négy óra múlva ebéd. Sok szerencsét!
Natsura sietve elviharzott téged egymagadra hagyva. A hat kisgyerek téged bámul és amikor beljebb lépsz az egyik kislány - rövid barnahajú - ijedten feltesz egy kérdést:
- Ugye Te nem szellem vagy?
Hiroshi Myouga

Hiroshi Myouga

A Kozuka árvaház Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kozuka árvaház   A Kozuka árvaház I_icon_minitimeKedd Május 22, 2012 8:43 pm

(Bocs az NJK-s dolog miatt)

Amikor megtaláltam Natsurát, ezt mondta:
- Á, Te lennél Myouga? Remek, remek...
Észrevettem rajta, hogy barnább a bőre az átlagnál, szemei sárgásbarnák, bár nehéz észrevenni, mert szőke haja szinte teljesen eltakarja szemét. Kék-fehér inget viselt, és egy zöld melegítőt. Jlezte, hogy kövessem, és megmutatta hova kell mennem. A folyosó, melyen végig kísért, nem volt hosszú, kifejezetten rövid volt, és elég szűk is. A folyosón kinyitott egy ajtót (az ötödiket), és amint kinyitódott, egyből hangos zsivajt hallottam, aztán el is hallgatott. Amikor bementünk a szobába, körültekintettem és felfedeztem, hogy csak négy fiú van, és két lány, ami kicsit kevés csoportlétszámnak. Ránézésre a lányok idősebbek voltak (ebben a korban mondhatnám azt, hogy a fiúk fiatalabbak). Mindenkin hosszúujjú, narancssárga póló volt, és mindenkinek volt egy ágya. Maga a szoba nem túl nagy, elég kicsi.
- A feladatod, hogy rájuk vigyázz! Ne legyenek túl hangosak és ha valamit kiöntenek, vagy ilyenek, akkor azt takarítsd fel. Négy óra múlva ebéd. Sok szerencsét!
Első hallásra nem tűnt nehéz feladatnak. Szerettem volna még kérdezni valamit Natsurától, de mire kinyitottam volna a számat, addigra már nem volt ott. Egyedül maradtam a hat gyerekkel. Meglepődtem, mert az egyik kislány olyat kérdezett tőlem, amire nem számítottam:
- Ugye te nem szellem vagy?
Gondolkodtam azon, hogy miért hasonlíthatok egy szellemre, de nem tudtam, így hát azt is megkérdeztem:
- Hát persze, hogy nem vagyok szellem. Honnan jutott eszedbe ilyen?
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

A Kozuka árvaház Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kozuka árvaház   A Kozuka árvaház I_icon_minitimeSzer. Május 23, 2012 4:30 pm

A válaszod után mind a hat gyerek kicsit felsóhajtott megkönnyebbülés képpen, de még most sem mertek nagyon közeledni feléd. A kérdező kislány - még mindig megszeppenve - megszólalt:
- Mert a szellemeken ugyanolyan fejpánt szokott lenni amilyen rajtad is van és mindig ijesztgetnek minket!
Két kisfiú folytatta a játékot, de a többiek még mindig csak figyeltek téged és mozdulni sem mertek. A kérdező - és válaszoló - kislány talán a legidősebb lehetett az összes gyerek között és ezért Ő beszélt. Ki tudja...
Újra csend telepedett a szobára, csupán az a halk moraj hallatszódott, amit a két kisfiú játéka keltett. A kismacikkal játszottak. Dobálgatták egymásnak. Igen ám, de az egyik kissrác megcsúszott és a plüssmaci pont feléd repült...
Rajtad áll mit csinálsz, de annyi bizonyos, hogy alaposan meg kell gondolnod, mert szinte biztos, hogy nem láttak még shinobit és az rejtély hogyan reagálnának bizonyos mozdulatokra. Persze azt is megteheted, hogy egyszerűen elkapod, de az kevésbé shinobis, habár ez sem feltétlenül igaz...
Hiroshi Myouga

Hiroshi Myouga

A Kozuka árvaház Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kozuka árvaház   A Kozuka árvaház I_icon_minitimeSzer. Május 23, 2012 5:09 pm

Miután válaszoltam nekik, megnyugodtak - valamilyen szinten - és az a kislány, amelyik kérdezett, válaszolt is a kérdésemre:
- Mert a szellemeken ugyanolyan fejpánt szokott lenni amilyen rajtad is van és mindig ijesztgetnek minket!
Nem nagyon hihettek nekem, mert két fiú kivételével - akik mentek játszani - figyeltek tovább, és meg sem mozdultak. Senki sem kérdezett semmit, csak figyeltek, egyedüli hang, amit hallani lehetett, a két fiú játszása, ami plüssmackókkal történt. A plüssmacikat dobálták, de az egyik fiú véletlenül (szerintem) felém dobta. Egy pillanatig gondolkodtam, hogy mit csináljak, nehogy jobban féljenek tőlem. Így hát nem csináltam különösebben semmit, elkaptam. Visszaadtam a fiúknak a macit, remélve, hogy így észreveszik, hogy nem esett át rajtam a maci, és nem vagyok szellem. Ezután reménykedtem abban, hogy nem fognak félni a többiek sem, és elkezdenek ők is játszani...
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

A Kozuka árvaház Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kozuka árvaház   A Kozuka árvaház I_icon_minitimeSzer. Május 23, 2012 5:49 pm

Amint elkaptad a plüssmacit, abban a pillanatban újra megkönnyebült nevetés hagyta el minden gyerek száját és folytatták a játékot. Visszadtad a plüssmacit és figyeltél.
Az idő csak telt és telt. Kopogtatás hallatszódott és az ajtó kinyilt. Egy öregasszony lépett be egy kerekes kocsival, amin hét gözölgő tányér állt. Megtudod, hogy ez az ebéd és természetesen a hetedik tányér neked jár.
Amint betolta a kis kerekes asztalt le is lép az öregnő. Megeteted a csemetéket, majd folytatódik a játék. Nemsokára visszajönnek a kocsiért.
Eltelik még három óra, ami azt jelenti, hogy délután négy körül mozog. Ekkor két kavics repül neki az ablaknak. A gyerekek hirtelen befutnak az ágy alá....
Hiroshi Myouga

Hiroshi Myouga

A Kozuka árvaház Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kozuka árvaház   A Kozuka árvaház I_icon_minitimeSzer. Május 23, 2012 6:12 pm

Miután elkaptam a plüssmacit, mindenki megnyugodott, nevetett egyet, és elkezdtek játszani. Én visszaadtam a játékot, és néztem, hogy milyen aranyosan játszanak. Utána nem volt semmi gond, szinte semmit sem kellett csinálnom. Csak vártam, vártam, és vártam. Egy idő után bekopogott valaki az ajtón, és egy öregasszony jött be. Kerekes kocsit tolt, amin hét darab tányér volt, amelyek gőzölőgtek. Gondoltam, hogy az ebédet hozta, mert pont ebédidő volt. Mivel csak hat gyerek van, gondoltam a hetedik tányér az én ebédemet tartalmazza. Az öregasszony bent hagyta a kocsit, és elment. A gyerekek megebédeltek, és jómagam is. Azután a hölgy visszajött a kocsiért, és a tányérokért. Nem volt utána semmi különös, játszottak tovább, és én figyeltem őket. Körülbelül egy 2-3 óra múlva két kavics nekirepült az ablaknak. A gyerekek nagyon megijedtek, olyannyira, hogy bebújtak az ágy alá. Kinéztem az ablakon, és megnéztem, hogy ki dobhatta a köveket az ablaknak, de nem láttam senkit. Gondoltam megnyugtatom a gyerekeket, és meséltem nekik valamit ...
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

A Kozuka árvaház Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kozuka árvaház   A Kozuka árvaház I_icon_minitimePént. Május 25, 2012 9:44 pm

Megnézted az ablakot, de senkit nem láttál. A gyerekek még mindig nem akartak előjönni, ezért elkezdtél mesélni nekik, habár még mindig az ágyak alatt voltak.
Mesélés közben újabb kavicsok repültek az ablaknak és egy fura huhogó hang szakította félbe a mondókádat. Fura módon az ablakon kivülről jön, de ha megint megnézed, akkor most sem látsz semmit. Ám ez a bizonyos hang nem marad félbe. Folyamatos és egyre hangosabb. Az ágyak alatt szinte már tapintható a rémület.
Hiroshi Myouga

Hiroshi Myouga

A Kozuka árvaház Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kozuka árvaház   A Kozuka árvaház I_icon_minitimeSzomb. Május 26, 2012 12:51 pm

Amikor elkezdtem mesélni nekik, akkor sem jöttek elő, már kezdtek volna megnyugodni, mire újabb kavicsok repültek az ablaknak. Egy huhogó hangot lehetett hallani, ami egyre erősödött. megint kinéztem az ablakon, de nem láttam semmit. De a hang ennek ellenére sem szakadt félbe. Még mindig csak egyre hangosabb és hangosabb lett a huhogás. Gondoltam, hogy lehet a gyerekek emiatt a hang miatt kérdezték meg tőlem, hogy szellem vagyok-e. Mondtam a gyerekeknek:
- Nem kell aggódni, ez a hang nem a szellemektől jön!
Ezután annak érdekében, hogy ne törjenek be az ablakok, kinyitottam, és így nem lesz kopogás, a köveket én a ninjaszerű reflexeimmel elkapom.
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

A Kozuka árvaház Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kozuka árvaház   A Kozuka árvaház I_icon_minitimeVas. Május 27, 2012 3:14 pm

Megpróbáltad megnyugtatni a gyerekeket, de szavaidra csöppet sem enyhült a hangulat. A nap már kezdett narancssárgába átváltani így jelezve, hogy lassan vége a délutánnak is. Az ablakok kinyitása után lágy szellő simogatta végig az arcodat, majd egy nagyobb kődarab repült el a fejed mellett. Három-négy újabb követte, de ezeket sikerült elkapnod.
Ekkor váratlan dolog történt. Az ablakpárkányon egy ember jelent meg, akit sápatag fény vett körül. Szöke haja alatt is tisztán kivehető a Kumogakurei fejpánt. Fehér öltözete mindenkiből más véleményt hoz elő.
- Vúúúú, azért jöttem, hogy végezzek veletek!
Rémült sikítás az ágyak alól és ebben a pillanatban a hirtelen megérkezett lény elkacagja magát és leugrik az ablakból.
Ezek szerint a "szellem" mégsem kitaláció volt, ám nemsokára megszökik és folytattja az íjesztgetést. Talán egy alapos verés jobb belátásra térítené, vagy lehet, hogy nem....
Hiroshi Myouga

Hiroshi Myouga

A Kozuka árvaház Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kozuka árvaház   A Kozuka árvaház I_icon_minitimeVas. Május 27, 2012 5:54 pm

Nem sikerült megnyugtatni őket. Már majdnem lement a Nap, és a feladatról megfeledkezve elkezdtem gyönyörködni a naplementében, és a Nap gyönyörűszép narancssárga sugarai olyan szinten megfogták a szívemet, hogy csak a szegény gyerekek nyafogása rendített vissza a feladatomba. Ekkor kinyitottam az ablakot, és a jóleső lágy szellő megsimogatta arcomat, de más is majdnem "megsimogatott". Egy, az eddigieknél nagyobb méretű kő repült el a fejem mellett, amelyet három kisebb kő követett. Szerencsémre sikerült elkapnom a köveket, mikor nagy meglepetésünkre egy fehér ruhás ember jelent meg az ablakban (szerintem a gyerekek már láthatták őt, mivel fehér ruhája hasonlít egy szellem fehérségére). Szőke haja volt, mely alatt egy fejpánt található, amelyből észre lehet venni, hogy egy Kumogakure no sato-i ninjáról van szó. Miközben néztem, hirtelen megszólalt:
- Vúúúú, azért jöttem, hogy végezzek veletek!
Ekkor nevetett egy jót, és leugrott az ablakból. Tudom, hogy a küldetésben csak annyi van, hogy legyek el a gyerekekkel, és holnap már más gondjai lesznek a szellemmel együtt, de nem tűrtem el, hogy egy ilyen aljas ember ijesztgetí a gyerekeket. Le akartam győzni a szellemet, még akkor is, ha nem szerepel a küldetésben.
- De mi lesz, ha a gyerekek nagyon félnek, és mind elkezd sírni, ha üldözőbe veszem a szellemet, egyedül maradnak, és akkor buktam a küldetést - gondoltam magamban. Eszembe jutott valami: a gyerekek még nem ismerik annyira a jutsukat, így csinálok egy bunshint, és az ott lesz velük, és azt fogják hinni, hogy az én vagyok, csak sietni kell, hogy még a füstfelhő keretében ki tudjak ugrani az ablakon, így nem lesz túl feltűnő. Csak akkor lesz baj, ha kérdeznek a csemeték valamit a bunshintól, de ha sietek nem nagyon áll fenn ennek a veszélye. Így hát csináltam, és a szellem üldözésére törekedtem. Kicsit aggódtam, mert kumogakurei ninjáról van szó, és azok nagyon jól ki vannak képezve. Üldözés közben egy terv kitalálásán ügyködtem, és arra jutöttam, hogy ha közel kerülök hozzá, akkor használom a letaroló ugrás nevű technikát. Így közelharcot kell majd vele folytatnom. Ha sikerülne megütnie (amit próbálok elkerülni) Kawarimivel kivédem. Csinálok négy bunshint, amik majd össze-vissza szaladgálnak, és velük együtt én is. Így nehezebb dolga van a támadásaim kivédésére. Gyorsan kell cselekednem, hogy ne találja meg, melyik az igazi. Így hát amikor a figyelme egy picit is lankad, lecsapok. Megpróbálom olyannyira megsorozni, hogy ne tudjon reagálni, és ha kifeküdt, akkor visszamegyek a gyerekekhez. Gondoltam, hogy így majd megtanulja, hogy ne ijesztgessen kisgyerekeket...
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

A Kozuka árvaház Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kozuka árvaház   A Kozuka árvaház I_icon_minitimeKedd Május 29, 2012 7:36 pm

A döntés nehéz, márpedig azt azért is meg kell hozni. Ahogy az idézet is mondja: "Dönteni kell, mert döntenek helyetted!"
Nem sokat vacakolva létrehozol egy bunshint és kiugrasz az ablakon. Látod a shinobit aki elfele fut. A sápatag derengés már nem járja át a testét.
Lassan bár, de közeledsz hozzá és, amikor szembefordul veled, Te egy erőteljes rúgással (letaroló ugrás) gyomron találtad a meglepődött shinobit, aki elszállt. Ugyan Te is elestél az ugrás miatt, de személyed ettől nem sérült meg, mivel számtalanszo gyakoroltad már ezt a technikát.
Létrehozod a bunshinokat miközben a "szellem" hasát fogva felpattan, de mivel Te és a bunshinjaiad már összekeveredtetek, ezért nem igazán tudja melyik is az igazi Te. Nekiugrik az egyik klónnak, aki ennek hatására szertefoszlik viszont a fiú végighasal az utcán. Annyi bizonyos, hogy elég tapasztalatlan a kölyök még egy geninhez képest is. Ráveted magad és néhány jól irányzott öklössel új színt viszel az arcába.
A büntetést kiosztottad, ezért visszamész az árvaházba. Épp időben érkezel, mert amint beugrasz az ablakon, abban a pillanatban nyílik is az ajtó és Natsura lép be. Elmondja, hogy a feladatod véget ért. Átad egy borítékot és miután a gyerekek elköszönnek tőled kikisér az épületből.

( A borítékban 1000 ryou értékű jutalom van. Valamint 8 chakrával gazdagodsz.Kérek még tőled ide egy zárópostot és a továbbiakat PÜ-ben megbeszéljük Very Happy)
Hiroshi Myouga

Hiroshi Myouga

A Kozuka árvaház Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kozuka árvaház   A Kozuka árvaház I_icon_minitimeKedd Május 29, 2012 8:54 pm

Sikerült utolérnem, és így be tudtam vetni a letaroló ugrást, mellyel gyomron találtam, és "elszállt". De mivel a rúgás közben pároslábbal kellett rugnom, ezért elestem én is. Egyből fel is pattantam, és látrehoztam a bunshinokat, majd "összekeveredtünk". Mire felállt az ellenfél, már nem tudta, melyik az igazi, így csak ráugrott az egyikre, biztos gondolva: próba szerencse. Hát nem volt az, a bunshin eltűnt, és az ellenfél akkorát hsalt, hogy az még nézni is fájt. Ezután szétvertem, hogy megtanulja a leckét, majd igyekeztem vissza az árvaházba. Amikor visszamásztam az ablakon, akkor lépett be ép Natsura, és közölte, hogy küldetésem véget ér. Átadott egy borítékot, és elmentem. Hazafele kinyitottam, és 1000 ryou volt benne. Elugrottam boltba, és vettem 2 katanát. Ezután aludtam egy jót.
Ajánlott tartalom

A Kozuka árvaház Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Kozuka árvaház   A Kozuka árvaház I_icon_minitime

A Kozuka árvaház
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto - Shin sedai :: Nagy shinobi nemzetek :: A Villám Országa :: Kumogakure no sato-
Ugrás: