Naruto - Shin sedai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Magyar Narutos szerepjáték. Naruto-shin sedai, avagy Naruto-az új nemzedék.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Egyes kiképzőterep

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

Hozzászólások száma : 425

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitimeCsüt. Ápr. 26, 2012 10:11 am

Az egyes számmal ellátott kiképzőterep. A falu déli kapuján közelíthető meg. A falon kivül helyezkedik el. Egy hatalmas füves terület, ami néhol már kikopott a sok gyakorlás miatt. Itt-ott egy-egy fa tarkítja.
Vissza az elejére Go down
https://narutoshinsedai.hungarianforum.net
Mitsuko Kagarashi

Mitsuko Kagarashi

Hozzászólások száma : 39

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 28, 2012 8:52 pm

/ Nagato, Rasendori /

Reggel van az ébredés időpontja. Lassan kinyitom a szemem és ebben a pillanatban megcsapja az arcomat a szél. Nyitva van az ablak. Kipattanok az ágyból és egy madarat látok az ablakpárkányomon. Egy levél van a lábára szíjjazva.
Odamegyek, kibontom, elolvasom.
- Ezaz! Végre egy csapat! - mondom magamnak.
Gyorsan felöltözök, megreggelizek, majd kirohanok az utcára. Egyenesen az egyes számú kiképzőterep felé futok. Az út közben több embert is majdnem fellöktem, de ez nem lényeges, elvégre kapok végre egy csapatot.
Amikor megérkeztem még nem volt senki, így az egyik fának nekidőltem és vártam...
Rasendori

Rasendori

Hozzászólások száma : 225

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 28, 2012 9:14 pm

Sajnos aznap elaludtam, így csak későn sikerült kivennem a postaládából a levelet. Mikor kinyitottam, láttam, benne vagyok egy csapatban. Akartam sietni a találkozási pontra, de sajnos nagyon éhes voltam, és nem volt otthon semmi, ezért el kellett mennem a boltba. Kértem egy ráment, de sajnos elfogyott, ezért natto-t ettem. Mikor elindultam a leendő csapat találkozóhelyére, rám támadott egy kutya. Szerencsére sikeres kawarimit hajtottam végre, így mehettem tovább. De mire odaértem, már a csapattársam szét unta magát. De nem ment el, úgyhogy elnézést kértem a késésért, el is nézte...

Uzumaki Nagato

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitimeVas. Ápr. 29, 2012 9:31 pm

( Gome a késésért, csak kirándulni voltam...)

Kagarashi megérkezett, majd egy fertály órával később Raseendori is, akinek elég kalandos volt az útja. Összetalálkoztatok és Assa bocsánatot kért a késésért.
Az idő csendben és lassan telt. Ekkor futó lépteket hallottatok és zihálást. Egy lány ugrott be közétek.
Egyes kiképzőterep Kkk10
- Bocsánat a késésért! A nagymamámnál voltam a korházban és nem bírtam hamarabb eljönni - mondta - Az én nevem Naiko. Tsukima Naiko.
Már-már lehetőségetek lett volna reagálni, amikor egy férfi hangja csattant fel, arról a fáról, amelyik alatt éppen álltok.
- Üdv csapat! Én Kosuki Misho vagyok. Nektek csak Misho-sensei. - egy kis hatásszünet - Mutatkozzatok be, azután meg még meglátom, hogy mit csinálunk!
Amikor felnéztetek egy szöke hajú, fiatal férfit vettetek észre. A hangja enyhe unalomról tanuskodik. A kezében egy kunait forgat és a szemével követi. Beszéd közben még csak rátok sem néz!
Naiko kipirult és boldog arccal, rögtön bele is vágott:
- A nevemet már gondolom hallotta - a sensei erre bólintott egyet - Egy éve vagyok genin. Szeretek sétálni és edzeni. Azt hiszem szorgalmas vagyok. A célom pedig az, hogy én legyek a legerősebb kunoichi ( női shinobi) az egész világon.
Naiko elvigyorodott. Misho-sensei Kagarashira nézett és várta a bemutatkozást, amint Ő befejezte rápillantott Rasendorira és kérdőn felhúzta a szemöldökét. Valószínűleg így mutatta ki, hogy kezdheted...

A sensei:
Egyes kiképzőterep Ccc10

( Rasendori: A kawarimi miatt az aktuális chakrád 90.
Nem kell semmit átírnod az adatlapodon, ez csupán egy jegyzet. Ha a karaktered pihen egy kicsit, akkor újra a maximális érték lesz. Bár jelenleg nincs lehetőség pihenni.... )
Mitsuko Kagarashi

Mitsuko Kagarashi

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitimeHétf. Ápr. 30, 2012 1:15 pm

A fának dőlve várakoztam, amikor megérkezett egy fiú. Mint kiderült Ő az egyik csapattársam. Bocsánatot kért a késésért és meg megmondtam neki, hogy semmi baj, elvégre még a többiek sem érkeztek meg, szóval nem igazán késett túl sokat...
Nem sokkal később zihálásra figyeltem fel és egy ifjú kunoichi toppant be. Fekete hosszú haj, kékes fehéres szinekben pompázó ruha és a többi. Nem rossz csaj, azt meg kell hagyni.
Bemutatkozott: Naikonak hívják.
Ekkor a fáról egy férfi hangja csattant fel. Megtudtam, hogy Ő a sensei. Mishonak hívják és egy bemutatkozást kért. Naiko bele is kezdett:
- A nevemet már gondolom hallotta - a sensei erre bólintott egyet - Egy éve vagyok genin. Szeretek sétálni és edzeni. Azt hiszem szorgalmas vagyok. A célom pedig az, hogy én legyek a legerősebb kunoichi ( női shinobi) az egész világon.
Hmmm... Ez egészen érdekes. Legerősebb Kunoichi akar lenni.
Ekkor a sensei rám nézett.
- Az én nevem Mitsuko Kagarashi. Négy éve vagyok genin. Eddig nem nagyon osztottak be csapatba, ezért otthon fejlesztettem a képességeimet. A célom jelenleg az, hogy minél több technikát sajátítsak el...
A bemutatkozásom véget ért. Most a másik srác jön.
Rasendori

Rasendori

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitimeKedd Május 01, 2012 10:25 am

Megmondta nekem, hogy nem késtem túl sokat, mert még kettőnkön kívül senki sem jött meg a csapatból. Nemsokára jött egy kunoichi, ő a harmadik tag a csapatból. Bemutatkozott: Naikonak hívják. Észrevettük, hogy egy ember a fán van. Rájöttünk, hogy ő a sensei, és Misho-sensei-nek hívjuk.
Naiko mondta neki:

Ezután a sensei a másik fiúra nézett:
- Az én nevem Mitsuko Kagarashi. Négy éve vagyok genin. Eddig nem nagyon osztottak be csapatba, ezért otthon fejlesztettem a képességeimet. A célom jelenleg az, hogy minél több technikát sajátítsak el...
Ezután engem kérdezett:
-A nevem Assa Rasendori, én még csak 1 hete lettem genin, így ha úgy vesszük, viszonylag egész hamar be lettem osztva egy csapatba, és ha kell csakra a mai edzéshez, vagy küldetéshez, kicsit hátrányban leszek, mert egy kutya rám támadt, így kawarimit kellet használni. A célom, hogy én legyek a bátyám után a következő Hokage.
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitimeKedd Május 01, 2012 4:44 pm

Miután mindannyian bemutatkoztatok a sensei csak rátok pillantott és abbahagyta a kezében lévő kunai babrálását.
- Rendben! - mondta - Kezdetnek ennyi elég is lesz.
Ekkor egy szempillantásnyi idő alatt eltünt a fáról. Egy pillanattal később a hangját hallottátok, ám mögületek:
- Ezennel kijelentem, hogy én vagyok a csapatotok vezetője. Konoha egyik jouninja vagyok. Most fel fogom mérni a képességeiteket!
Lassan elkezdett hátrálni és közben elővett két csengőt, amit feltűzött a nadrájának bal oldalára.
- A feladatotok az lesz, hogy mindannyian szerezzetek egy csengőt. Pechetekre csak kettővel rendelkezem, így valamelyikőtök csengő nélkül marad. Aki sikeresen megszerez egyet annak megtanítok egy jutsut, viszont, akinek nem sikerül...
Hatalmas ördögi vigyor terült szét az arcán.
- ... az lemondhat a shinobi létről! Hát akkor rajta!
Misho-sensei hátrébb ugrott, fejpántján - amit a karján hord - megvillant a nap fénye. Rajtatok múlik mit csináltok. Nála látszólag csak egy kunai tőr van, de valószínőleg így is nagyon veszélyes. Feltámadt a szél és a csengők hirtelen megrezzentek...

( Tervezzetek csak nyugodtan! A harcot ti feltételes módban írjátok le és írjatok több variációt is, valamint olyat semmiképpen ne írjatok, hogy eltaláltátok, vagy ilyesmi, mert ezt én határozom meg. Olyat írhattok, hogy eldobtátok felé ezt meg ezt és utána ezt akarjátok csinálni. Azután a postomban leírom, hogy mi az ami sikerült és mi az, ami nem! Sok sikert!)
Mitsuko Kagarashi

Mitsuko Kagarashi

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitimeKedd Május 01, 2012 6:04 pm

Mindenki bemutatkozott. A másik srácot Assa Rasendorinak hívják és még alig egy hete genin. Nos ez érdekes. Valamint a bátyja után akar shinobi lenni.
A sensei megszólalt a fán:
- Rendben! - mondta - Kezdetnek ennyi elég is lesz.
Majd hirtelen eltűnt, amikor megint megszólalt a hangja már a hátam mögül jött:
- Ezennel kijelentem, hogy én vagyok a csapatotok vezetője. Konoha egyik jouninja vagyok. Most fel fogom mérni a képességeiteket!
Ekkor Misho-sensei elkezdett hátrálni és két csengőt vett elő. És ezeket feltűzte a nadrágjára.
- A feladatotok az lesz, hogy mindannyian szerezzetek egy csengőt. Pechetekre csak kettővel rendelkezem, így valamelyikőtök csengő nélkül marad. Aki sikeresen megszerez egyet annak megtanítok egy jutsut, viszont, akinek nem sikerül...az lemondhat a shinobi létről! Hát akkor rajta!
Mi?? Ha nem szerzünk csengőt, akkor vége a shinobiságnak? Na nem! Ebből nem kérek! Akkor is megszerzem azokat a csengőket.
Elővettem három-három shurikent és a sensei felé dobtam, majd elkezdtem felé futni. A wakizhasimat előrántva nekirontok. Mégpróbálom a kardot tartó kezemmel lefoglalni, amíg a másikkal meg akarom szerezni a csengőket.
Ha ez nem jön össze, akkor hátrébb ugrok és a maradék négy shurikenemet dobom felé...
Rasendori

Rasendori

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitimeSzer. Május 02, 2012 2:04 pm

Ezután abbahagyta a kunaial való "játszadozást", és hirtelen eltűnt. Mire föleszméltünk, addigra már mögöttünk volt. Közölte velünk, hogy a feladat lényege csörgőt szerezni. De összesen 2 csengő van csak, így nem fog sikerülni mind a három tagnak csörgőt szereznim és aki nem szerez, nem lehet shinobi.
LE KELL MONDANI A SHINOBI LÉTRŐL?????????-gondoltam én, de szerintem Kagarashinak, és Naikonak is ez járt az eszében. Szerintem abban is egyre gondoltunk, hogy versengeni kell, ami egy csapaton belül eléggé furcsa, nekem az fordult meg a fejemben, hogy a senseinek lehet egy tanítványa, és ő lesz a kieső ember helyett a harmadik fő.
Ezután elkeztem a támadási stratégián dolgozni:
Talán ha elrejtőznék egy bokorba, és csinálnák két klónt, az egyik megtámadná hátulról, a sensei gondolná, hogy nem az igazi, de azért hátrafordulna, legyőzné, de eközben a másik megtámadná katanával, és amikor odafordul a sensei, én lesből dróttal odakötözném egy fához.
Remélem nem fog meglepni semmivel a sensei. Akkor elkezdem a tervemet!
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitimeSzer. Május 02, 2012 3:50 pm

A hír mindenkit megdöbbentett! Mindenki akar egy csengőt, de valakinek nem fog jutni...
Kagarashi reagált a leggyorsabban - legalábbis látszólag - Misho sensei felé dobott hat darab shurikent, majd Ő maga is nekilendült. A sensei könnyedén hárította a shurikeneket, de ekkor érkezett a wakizashis Kagarashi első csapása. Már éppen eltaláltad volna a sensei kezét, amikor az egyszerűen kikerülte a csapásodat és hirtelen egy pögőrugással arrébb repített.
Rasendori kihasználva, hogy Kagarashi lefoglalja a senseit keresett egy bokrot, ám terve már az elején problémába ütközött, mert az erdő messze van. Ez az egyes számú kiképzőterep. Itt csak elszórtan fák vannak, valamint a hatalmas füves terület! Bokor híjján bebújt egy fa mögé. Valószínőleg Naiko is ezt tette, mert Őt sem látni sehol.
Rasendori létrehozta a két bunshint. Ezek ugyan nem igazi klónok, csupán illuziók és ebből következik, hogy gondolkodni sem tudnak, de az ifjú shinobi egy tervvel a fejében hozta létre őket, ezért azt megpróbálják végrehajtani.
Az egyik klón el is indult, hogy a sensei hátamögé kerüljön. Sajnos nem képes úgy mozogni, mint egy igazi ember, ezért elég feltünő, de Assanak most is szerencséje lett! Kagarashi újabb négy shurikene elvonta a sensei figyelmét. Könnyedén hárította őket. Most szemtől szemben áll Misho-sensei és Kagarashi.
A klón már-már a sensei mögé került, amikor hátradobva a kunait leleplezte a hamis Rasendorit. Ebben a pillanatban a másik klón elkezdett futni a sensei felé. A jounin két shurikent vett elő, hogy eldobja a hamis Rasendori felé.
Ekkor Naiko hirtelen megjelent Misho-sensei mögött és egy ütést mért a hátára, de amint hozzáért egy kisebb füstfelhő és egy nagyobb fadarab jelent meg.
- Majdnem! - kiáltotta a sensei a föld alól hirtelen felbukkanva - De ez így még kevés! Gondolkozzatok! Vajon miért nevezik a csapatot csapatnak...?

( Rasendori:Aktuális chakrád: 80 ( a két klón 10 ch-ba került, az egyik még meg van...)
Kagarashi: a rugás miatt, ami eltalált kisebb mértékű fájdalmat érzel a jobb oldaladon. )

Rasendori

Rasendori

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitimeSzer. Május 02, 2012 5:24 pm

Sokat gondolkoztam ezen a "miért csapat a csapat" kérdésen, de mivel 2 csörgő volt, csak ez jutott eszembe, és közöltem is, amikor minden csapattársam a közelben volt, olyan hangerővel, hogy Misho-sensei ne hallja:
-Kagarashi, Naiko, győzzük le együtt, aztán kő-papír-ollóval eldöntjük, vagy érmefeldobással, hogy melyik 2 emberé lesz.
Ezt az ötletet nem díjazták, ezért előálltam egy újjal:
-Akkor majd egymással megküzdünk utána, esetleg egy futóverseny, azt úgy döntjük el a csörgők gazdáit!
De ez sem tetszett nekik. Így Próbáltam tovább gondolkodni a mondat jelentésén...
Mitsuko Kagarashi

Mitsuko Kagarashi

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitimeSzer. Május 02, 2012 6:36 pm

A sensei könnyedén hárította az első hullámot, majd mielőtt lecsaptam volna egy gyors és erős rúgást intézett felém, amitől hátrébb repültem. A jobb oldalam enyhén elkezdett sajogni. Az esés után rögtön felpattantam és elinditottam az újabb sorozatot. Sajnos a sensei ezeket is könnyedén hárította. Ebben a pillanatban Naiko jelent meg a sensei előtt és egy ütést intézett felé, de a sensei sajnos Kawarimit használt...
- Majdnem! - kiáltotta a sensei a föld alól hirtelen felbukkanva - De ez így még kevés! Gondolkozzatok! Vajon miért nevezik a csapatot csapatnak...?
Vajon miért nevezik a csapatot csapatnak? Hát ez bizony jó kérdés...
Rasendori előállt néhány ötlettel, de egyik sem volt igazán nyerő.
Vajon mit akart ezzel a sensei mondani.. Megvan!
- Naiko! Rasendori! Csapatként együtt kell legyőznünk, ahogy azt Rasendori is mondta! De ne azzal törődjünk, hogy kié lesz a csengő, mert azt majd a végén eldöntjük!
Vártam egy kicsit, azután folytattam:
- Én a sensei háta mögé kerülök a shunshin no jutsuval, Ti pedig foglaljátok le! Hát akkor... hajrá!
Az utolsó szót kiáltottam. Gyorsan megformáltam a shunhin no jutsu kézpecséteit és ezután a technika miatt felgyorsulva megpróbáltam bejutni a sensei háta mögé és ellponi a csengőket, azt remélve, hogy a többiek sikeresen lefoglalják. Nem tudom beleegyeztek e a tervembe, mert nem vártam meg a reakciókat, hanem egyből akcióba léptem!
Rasendori

Rasendori

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitimeSzer. Május 02, 2012 6:59 pm

Kagarashi előállt egy ötlettel, amiről elismerem, hogy jobb, mint az enyéim. Nekem nagyon tetszett az ötlet, így hát sok csakrát beleadtam ebbe a tervbe, remélvén, hogy Naiko is beleegyezik.
A biztos figyelemelterelés érdekében 10 klón csináltam, csakrával nem törődve, és azzal tereltem el a figyelmet. Kagarashi olyan gyorsan eltűnt, hogy nem tudtam, csinálja-e a tervet, de biztam benne. Gondoltam nem úgy akarja a csapat létszámát 2-re lecsökkenteni, ezzel növelve esélyeit a csörgőkre, hogy tudja, én sok csakrát szoktam használni, és a végén elfogy. Én nem ismerem annyira, de megismeréskor rendesnek tűnt, ígyhát csináltam a figyelemelterelést, átverésre nem is gondolva, és láttam Naikon, hogy ő is benne lenne ebben a tervben
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitimeSzer. Május 02, 2012 7:06 pm

Ötleteltetek, majd megosztottatok egy-két tervet. Az egész tájra nagy csend telepedett.
Mielőtt Kagarashi befejezhette volna a jutsu kézpecséteit a földből egy kéz nyúlt ki és megragadta a lábát. Majd a föld alól hirtelen a sensei mászott ki. A másik, aki messzebb áll, egy pukkanás keretében eltünt. Rasendori éppen ekkor hozta volna létre a klónokat, de a meglepettségtől nem sikerplt neki.
- Remek! Látom van agyatok! - mondja a sensei mosolyogva - Ez a feladat arra volt jó, hogy erősítse a csapat összhangját!
Megpaskolta a vállatokat.
- Gratulálok! Ez bizony sikerült... Most pedig nézzük azokat a jutsukat!
Megformált egy pecsétet és hirtelen két másolat jött róla létre. A látszat azonban csal, ezek már igaz klónok, másnéven árnyék klónok! Naikohoz és Kagarashihoz egy-egy klón, míg Rasendorihoz az igazi sensei ment oda és vonszolta arrébb.

Kagarashi:
- Ahogy figyeltem, Te inkább a közelharcra építesz! Megtanítok neked egy technikát! A neve Konoha reppu // Levél hurikán. Ez valójában egy gyors pörgés és utána egy gáncsolás. Valahogy így!
A sensei végrahajtotta a jutsut.
- Gyerünk! Most rajtad a sor!

Rasendori:
- Hmmm... Ninjutsu vagy Taijutsu...? Á, már tudom is! A jutsu neve: Ayatsuito no jutsu // Drótcsévelő technika. Ehhez szükséges drót. A technika lényege, hogy a drótokat profin az áldozat köré tekered! Valahogy így...
Előkap egy drótot és egy szempillantás alatt a drótokban találod magad. Leveszi rólad, majd megszólal:
- Rajtam gyakorolj! Kezdheted...

( Kagarashi: A tanulás 10 sor legyen és minimum háromszor próbálkozz.
Rasendori: Neked is azt tudom mondani, amit Kagarashinak:A tanulás 10 sor legyen és minimum háromszor próbálkozz.
A technikák leírását a Jutsuk topicban találjátok!)
( Rasendori: Semmi probléma, javítottam a postomat és megcseréltem a sorrendet Very Happy )
Rasendori

Rasendori

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitimeSzer. Május 02, 2012 7:44 pm

Nem teljesen úgy sikerült a terv, ahogy elterveztük. Amikor legközelebb láttam Kagarashit, egy földből kijövő kéz fogta a lábát, és akiről mi azt gondoltuk, hogy a sensei, hirtelen eltűnt látványos füstfelhővel. Ezután Moshi-sensei kijött a föld alól, így a terv valamilyen szinten értlmét vesztette, de arra gondoltam, hogy miért ne cserélhetnénk szerepet, ő a figyelemelterelés, én meg a támadás. Ezért mind a tíz klónnal rátámadtam, hogy ne tudja melyik az igazi. Ekkor A sensei a következőket mondta:
- Remek! Látom van agyatok! Ez a feladat arra volt jó, hogy erősítse a csapat összhangját!
Megpaskolta a vállunkat.
- Gratulálok! Ez bizony sikerült. Most pedig nézzük azokat a jutsukat! - folytatta.
Csinált két árnyékklónt, és azok odamentek Kagarashihoz, és Naikohoz. Engem ért a megtiszteltetés, hogy az igazi jött hozzám. És ezeket mondta:
- Hmmm... Ninjutsu vagy Taijutsu? Á, már tudom is! A jutsu neve: Ayatsuito no jutsu // Drótcsévelő technika. Ehhez szükséges drót. A technika lényege, hogy a drótokat profin az áldozat köré tekered! Valahogy így...
Elővette a drótjait, és mire pislogtam egyet, a drótok között találtam magam.
- Rajtam gyakorolj, kezdheted!-mondta.
És én elkezdtem a gyakorlást…
Mitsuko Kagarashi

Mitsuko Kagarashi

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitimeCsüt. Május 03, 2012 4:09 pm

Éppen kezdtem volna a jutsut, amikor is valaki hirtelen megfogta a lábamat. A földből a sensei ugrott fel, mint az elfogóm. Megszólalt:
- Remek! Látom van agyatok! Ez a feladat arra volt jó, hogy erősítse a csapat összhangját!
A sensei létrehozott két klónt. Az egyik odajött hozzám és elkezdett magyarázni:
- Ahogy figyeltem, Te inkább a közelharcra építesz! Megtanítok neked egy technikát! A neve Konoha reppuu // Levél hurikán. Ez valójában egy gyors pörgés és utána egy gáncsolás. Valahogy így!
A sensei elvégezte a jutsut, majd rám tekintett és azt mondta kezdhetem a gyakorlást.
Nos, akkor ez egy gyors és erőteljes pörgő gáncsolás. Rendben! Akkor kezdjünk is neki...
Leguggoltam és gyorsan megpördültem, csak, hogy tudjam mire számíthatok. Felpattantam futottam két lépést és megpróbáltam létrehozni a technikát. Sajnos ez így elsőre nem sikerült, ezért a pörgés felénél elestem.
A dolgon nem meglepődve felpattantam a földről és megismételtem az első műveletet. Sajnos megint elestem a felénél, mert nem sikerült elég lendületet vinnem a pörgésbe.
A helyzeten nem bánkodva megint felpattantam és most egy kisebb lendülettel próbálkoztam. A rugás még így sem sikeredett, de már ez is jobb volt, mint az előzőek.
A téma, mint az előző esetekben: felpattanás a földről és próbálkozás, valamint előtte rövid átgondolás. Szerencsémre negyedik alkalommal már sikerült, habár azért van még mit fejleszteni...
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitimeSzomb. Május 05, 2012 1:36 pm

( Rasendori: Még írd meg azt a bizonyos három próbálkozást és utána jön a postom. Ez így azért fontos, mert ha leírod minimális szinten a technika elsajátítását, akkor úgy könnyebben meg lehet érteni a mechanizmusát és így jobban fel tudod majd használni, elvégre érted (tapasztaltad) a technika felhasználhatóságát...)
Rasendori

Rasendori

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitimeSzomb. Május 05, 2012 8:19 pm

Első próbálkozásom jobban ment, mint vártam (látszatra) sikerült elkapnom a sensei a Ayatsuito no jutsu segítségével. Csak egy volt a baj: egy lélegzetvétellel kioldódott a drót. A sensei mondta nekem, hogy kicsit jobban feszítsem meg, mert túlságosan laza. Leültem egy picit, behunytam a szemem, és végiggondoltam, hogy mennyire kellene erősnek lennie. Nem gondolkodtam sokat, egyből arra jutottam, hogy annyira megfeszítem a drótot, amennyire lehet. Hát nekivágtam, de annyira meghúzott lett, hogy nem lett eléggé hosszú a technika sikeréhez. Sokat próbáltam, mire végre eszembe jutott valami: beleadok mindent annak érdekében, hogy sikerüljön, és ha sikerült nemsokkal utána elmegyek a boltba, és veszek még pár méter drótot a maradék pénzemből, hogy ne legyen túl rövid, és azért, hogy jobban végre tudjam hajtani a drótcsévelést. Utána nekiestem még egyszer a feladatnak, és egészen jól ment, a technika elsajátítása majdnem sikerült. Véletlenül elment a drót a sensei mellet, és egy magányosan álló fát kötöztem meg, de azt jól. Ezután a sensei mondta, hogy jó, csak csináljam meg vele is. Sikerült megcsinálni vele is, így ez a jutsu SIKERÜLT!
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitimeSzomb. Május 05, 2012 9:16 pm

( Tapsvihar Very Happy )

Mindannyian sikerrel jártatok. A két árnyék klón hirtelen füstté vált. Az igazi sensei - aki Rasendorinál áll - egy mosollyal megtapsolt titeket.
- Ügyesek voltatok! Ezzel fel is mértem a képességeiteket.
Megpaskolta Rasendori vállát, miután kiszabadult a drótokból. Méllyen beleszippantott a levegőbe, majd komolyan rátok tekintett.
- Remek csapatnak bizonyultok. Most menjetek haza és készüljetek fel holnapra! Elmegyünk egy küldetésre, szóval pihenjétek ki magatokat. Konoha főbejáratánál találkozunk pontban reggel nyolc órakkor!
Az arcán láthattatok még egy érdekes félmosolyt, aztán egy pukkanás után eltünt! Most rajtatok áll mit csináltok. Naiko elköszönt tőletek és futva elindult a faluba. Küldetésre mentek, ezért nem ártana összepakolni egy kis élelmet, de persze ez nem kötelező! Habár már estefelé jár, de még van időtök beszerezni ezt-azt...

// A következő post konoha főkapujához ( A falu főkapuja topic) menjen. Írjátok bele, hogy hazamentetek, az összekészülést ( mármint, hogy mit visztek), valamint Rasendori, ha boltba akarsz menni, akkor a postodba írd bele, hogy mit veszel ( utána pénzlevonás, adatlapra felírás, tudod Te Very Happy) és a többit meg már tudjátok. //
Ajánlott tartalom

Egyes kiképzőterep Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egyes kiképzőterep   Egyes kiképzőterep I_icon_minitime

Egyes kiképzőterep
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Egyes kiképzőterep
» Kettes kiképzőterep
» Hármas kiképzőterep

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto - Shin sedai :: Nagy shinobi nemzetek :: A Tűz Országa :: Konohagekure no sato-
Ugrás: