Purin
Hozzászólások száma : 54 Join date : 2012. May. 05. Age : 25 Tartózkodási hely : Otogakure no Sato
| Tárgy: Sactum Purin Szomb. Május 05, 2012 4:09 pm | |
| Név: Sactum Purin Kor: 14 Nem: Lány Rang: Genin Születési hely: Otogakure no Sato Jellem: Egész jelleme attól függ, hogy kivel van. Ha egy feljebb valójával, akkor tisztelettel viselkedik vele, de akkor is szokott megjegyzéseket tenni. Persze nem olyan komolyakat, amilyent gondolni szokott. Barátaival és idegenekkel szokott úgy viselkedni, ahogy szeretne. Az előbbiek már megszoktak, de az utóbbiaknak először elég furcsa lesz. Viszonylag beképzelt lány, nagy várszomjjal. Habár, még sosem ölt senkit sem, mégis rendelkezik ezzel a tulajdonsággal. Valamikor legszívesebben egyedül lenne, de tudja, hogy akkor legyengülne, ezért, ha egyedül van, folyton gyakorol. Nagyon kitartó, ritkán, feladja a harcot, ha tudja, hogy nem nyerhet.
Kinézet: Körülbelül 160 cm, és körülbelül 49 kg, habár ez leginkább izom. Vöröses-barnás haja van, ami a háta közepéig ér. Szintén vöröses-barna szeme, amivel általában álmosan szokott nézni. Teste törékenynek tűnik, de nem az. Nagyon világos majdnem fehér bőrszíne van. Általában a szemével- és hajszínével megegyező kimono-t hord, amiben könnyen és légiesen tud mozogni. Hajában még található egy pánt aminek a bal oldalán egy rókás dísz található. Felszerelés:
- 5 db kunai (1000 ryo)
- 10 db shuriken (1000ryo)
- 5 db senbon (250 ryo)
- 1 db esernyő (ha lehet, 500 ryo)
- 1 db bo (600 ryo)
Ennyi, ha lehet akkor a többit készpénzben kérném.
Egyéb: Kedvenc állata: Macska, nyúl, róka és a pillangó. Ha unatkozik egy vörös szalaggal szokott játszani.
Előtörténet: Otogakure no Sato-ba azaz Hang Rejtekben születtem. Zabigyerek voltam, azaz nem házasságban születtem. Anyám, amikor megszülettem egyből eldobott. Nem kelletem neki. Ezt akkor is megerősítette, amikor találkoztam vele, de erről később. Egy házaspár befogadott, mert nekik nem lehetett gyerekük. Először azt hittem, hogy ők az igazi szüleim. Úgy is foglalkoztak velem. Rai az „apám” egy elit Jounin volt, míg az anyám Mariko egy eladó. Amikor magukhoz vettek eldöntötték, hogy belőlem ninja-t faragnak. Ezért, elég kiskoromban elkezdtek engem edzeni. Körülbelül négy éves lehettem. Aztán beírattak egy Akadémiára. Ott sok mindent tanultam. Kezdve a jutsu-król, támadásokról, történelemről és híres személyektől folytatva mindent. Elvarázsolt a ninja lét és már teljeséggel biztos voltam abba, hogy az leszek. Hisz ki nem akarna, fákon ugrálni, harcolni, taktikázni és még sorolhatnám! Egyszerűen álom volt. Folyton elképzeltem azt, hogy milyen lesz Genin-ként, Chunin-ként, Jounin-ként és talán még Otokage-ként! Milyen szép is lett volna az élet úgy. Egy nap az egyik barátnőmnél aludtam, Rai-nak el kellet mennie egy küldetésre. Szóval csak Mariko maradt otthon. És pech, hogy pont aznap törtek be hozzánk. Senki sem tudja mi volt, de Mariko-t megölték. Ekkor velem már csak Rai maradt. Mariko halála annyira lesújtotta, hogy bunkón és lekezelően kezdett el velem bánni. Valahogy átvettem ezt a stílust. Emiatt buktam meg először a Genin vizsgán. Olyannyira összevesztem a vizsgáztatóval, hogy az megbuktatót. Őszintén, szólva nem érdekelt. A ninja álmaimról egy ideig lemondtam. Hisz Mariko-ékat akartam megvédeni! Rai tud magára vigyázni, de Mariko nem tudott. A jellemen ekkor formálódott át olyanra amilyen. Hamarosan újabb halálesett csöppent be az életembe. Rai követte Mariko-t hála egy betegségnek. Akkor már tudtam, hogy magam maradtam. Senkiben sem bízhatok csak magamban. Elindultam körbe nézni a világba, hátha valahol befogadnak egy bunkó, beképzelt lányt. Pechemre találkoztam az anyámmal, de teljesen véletlenül. És, hogy hol dolgozott? Egy bárban, ahova emberek járnak szórakozni. Hasonlítottunk egymáshoz. Tőle örököltem a hajszínemet, és a testalkatomat. Na, meg a beképzeltséget is. Akkor jöttem rá, hogy ennél a munkánál bármi jobb. És, ha nem leszek ninja valószínű, hogy erre a szintre süllyednék le. Anyám mondta, hogy többet ne lásson engem. Zabigyerek vagyok, és én nem kellek neki. Csak hátráltatnám. Úgy tettem, mintha nem hallanám, de sajnos hallottam. Visszatértem az Akadémiára, hogy befejezzem képzésemet, és, hogy megmutassam én, vagyok valamire való. Nem lehet gyenge, mert az egyenlő a szégyennel. A vizsgát én tettem le az egyik legjobban. Ez egy kicsi boldogsággal töltött el engemet. Konkrét célom nincs. Csak az, hogy erős legyek. A többi meg majd jön, mert valaminek jönnie kell...
A hozzászólást Purin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 10, 2012 6:02 pm-kor. | |
|
Uzumaki Nagato Admin
Hozzászólások száma : 425 Join date : 2012. Apr. 24. Tartózkodási hely : Amegakure no satou legmagasabb tornyában.
| Tárgy: Re: Sactum Purin Szomb. Május 05, 2012 8:55 pm | |
| Lenyűgöző!!! A jellemformálást, a célkitűzést és még sorolhatnám a dolgokat, amiket remekül megoldottál! Ez egy szép és élvezhető előtörténet.
- A jellem: Remek! Megadtad a megfelelő paramétereket, hogy jól ki tud játszani a karaktert, ám megvannak azok a bizonyos kiskapuk is... valamint a leírás is zseniális! - A kinézet: Nem akarom ismételni magam, de annyit mondhatok, hogy a megfelelő paramétereket itt is megadtad és ez jó pont!
- Egyéb: Ez is plusz pontot érdemel. Az előtörténetről magáról meg már írtam, amit ugye a postom elején találsz és abban minden benne van, amit a véleményemről tudnod kell!
A előtörténetedet ELFOGADOM!
Szint: D Ch/sz: 120 ( az alap az 100, de a minőség miatt Te 120-al kezdesz ) Pénz: 4500 ryou + az ötezer maradéka, ami: 1650 ryou ( habár ez nem szokás, de túlteljesítetted az alapkövetelést, ezért most teszek egy kivételt...) Jutsuk: Az alapok + a minőség miatt megkapod ajándékba a Katon: Housenka no jutsu // Tűz elem: Főnixvirág technika nevű technikár, ha elfogadod a tűzet elsődleges elemednek!
A felszerelés: A minőség miatt engedélyezem az esernyőt! Én azt mondom írj fel magadnak még egy ővtáskát ( ha elfogadod a tanácsom akkor ezt a vásárlást most kivételesen nem kell felírnod, mert még beleszámítom az előtörténetbe, viszont a pénzt le kell vonni érte...). Azért tanácsolom ezt, mert ugye kunaiokat - és shurikeneket - elég nehéz kimonóban hordani Az övtáska leírását megtalálod a: Fegyverek - felszerelések és áraik topicban.
Kérek tőled még egy adatlapot, aztán kezdheted is a játékot... | |
|