Naruto - Shin sedai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Magyar Narutos szerepjáték. Naruto-shin sedai, avagy Naruto-az új nemzedék.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Kouga Genki-Előtörténet

Go down 
SzerzőÜzenet
Kouga Genki

Kouga Genki

Hozzászólások száma : 82

Kouga Genki-Előtörténet Empty
TémanyitásTárgy: Kouga Genki-Előtörténet   Kouga Genki-Előtörténet I_icon_minitimeVas. Júl. 22, 2012 7:04 pm

Név: Kouga Genki
Kor: 12 év
Nem: Fiú
Rang: Genin
Születési hely: Konohagakure no sato
Jellem: Igazán kedves, segítőkész.Mindig kész a küldetésre.Nehezen idegesítik fel, de ha mégis, nagyon dühös lesz.Szeret versengeni korabeliekkel, igazán eddzett.

Kinézet: Magas(kb.170.cm),sovány(35.kg), hosszú,szőke haj, erőteljes test,sok izom,erős csontok, fekete rövid nadrág, kék rövid uljú póló, kék ninja szandál.

Felszerelés:1 nagy övtáska,2 füstbomba,10 shuriken,15 kunai

Előtörténet:
Egy kis kórházban, Konohagakure no satoban születtem. Anyagi helyzetünk viszonylag átlagos volt, nem voltak anyagi problémák, de nem is engedhettünk meg magunknak olyan sok vásárlást. Kis koromban egészen ninja akartam lenni, de aztán 8 éves koromban a szüleim egy küldetésben eltűntek és csak a bátyám maradt meg nekem. Neki egészen jól ment a ninjáskodás, de 10 éves koromban szökött ninjává vállt és ezért magamra maradtam. Egészen idáig "magamat neveltem". Egy nap banditák támadtak rám és megloptak a házamban, de szerencsére nem vittek el mindent, így újra tudtam venni az elveszett dolgokat. Mire észbe kaptam, eszembe jutott, hogy a bátyám is köztük volt, és ezért nagyon elszomorodtam. Gondoltam:-A saját bátyám?! Így teltek a napok és Genin lettem. Sok küldetésre mentem és sikerrel is véghez vittem őket. Egyre erősebb és erősebb lettem, de még mindig nem kerültem közelebb a bátyám megtalálásához egy lépéssel sem. Csak jártam a vidéket és kerestem. Egy napon azt hallottam,hogy bátyám, Kouga Kotsugake egy titkos szervezet tagja, ami Kirigakure no satoban tanyázik. Így a célom az, hogy megtaláljam és visszahozzam a bátyám.
Vissza az elejére Go down

Kouga Genki-Előtörténet
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kouga Genki-Novella
» Kouga Genki-Adatlap
» Példa előtörténet!
» Az Előtörténet Szabályzata!
» Hiroshi Myouga előtörténet

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto - Shin sedai :: Karakter adatok :: Előtörténet-
Ugrás: