Naruto - Shin sedai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Magyar Narutos szerepjáték. Naruto-shin sedai, avagy Naruto-az új nemzedék.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Hiroshi Myouga előtörténet

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Rasendori

Rasendori

Hozzászólások száma : 225

Hiroshi Myouga előtörténet Empty
TémanyitásTárgy: Hiroshi Myouga előtörténet   Hiroshi Myouga előtörténet I_icon_minitimeVas. Május 13, 2012 1:10 pm

Név: Hiroshi Myouga

Kor: 14

Nem: fiú

Rang: Genin

Születési hely: Kumogakure no sato

Hobbi: edzés, edzés, edzés

Mit szeret: szeret edzeni, natto-t enni, szeret rivalizálni

Mit nem szeret: ha nem tudja azokat csinálni, amiket szeret

Cél: Az a célom, hogy segítsek a villám országán.

Jellem: Gyors, ügyes, nem annyira erős, de okos. Korabeliekkel nagyon szeret rivalizálni, szinte mindenkivel olyan, amilyennek megismerte (pl.: ha valaki szemét volt vele, akkor ő is az lesz, tehát akit megismer, lesz róla egy bizonyos benyomása).

Kinézet: fekete, középhosszú haj, kb.: 175 cm magas, 55 kg, sovány, fekete térdig érő gatya, fekete póló, fekete szandál

Felszerelés: 2 démonszél shuriken, 10 shuriken, 1 nagy övtáska, 40m dróthuzal

Előtörténet:
Kumogakure no sato-ban születtem. Apám, Hiroshi Raizon, anyám, Hiroshi Karime egyedüli gyerekként neveltek, nem volt testvérem. Átlagos anyagi állapotban éltem, nagyon szerettem a Kumogakure no sato-beli sziklákról nézni a villámokat, és edzeni közben. Régen ezt csináltam naphosszakig, mert magas sziklák közelében laktunk, és így gyorsan el tudtam menni enni-inni. Szerintem az is nagyon gyönyörű látvány, amikor a felhők felett vagyok, mert olyan magas hegyek, élületek vannak, és a látni lehet, ahogy a villámok a felhőkből jönnek ki.
Egyik nap banditák támadtak a falura (amikor legkevesebb ninja volt jelen, valószínűleg valahonnan titkos információt szereztek a "küldetések napjáról", amikor a faluban a ninják nagy része elmegy küldetésezni, és ezzel nagyon nagy bevételre tesz szert a falu), és elvitték a faluban maradtak nagy részét (benne az anyukámat is Sad ), vissza kellett hívni a ninjákat, a banditák erre elmenekültek a foglyokkal együtt. Ezek után apukámmal nagyon elkeseredtünk a történtek miatt. Nekem az volt a szerencsém, hogy éppen a hegyen edzettem, és oda nem jöttek fel a banditák. A Raikagénak sikerült megvédenie magát, így vele sem lett gond. A célom nem az , hogy Raikage legyek (mint másoknak), hanem meg szeretném találni anyukámat, és minél többet segíteni a villámok országán. Habár a Raikage címet egy család örökli, ezért nem értem, mért akarnak olyan sokan azok lenni. Én nem akarok az lenni, mert ha a józan eszemre hallgatok rájövök arra, hogy ha nem vagyok Raikage, akkor is majdnem ugyanannyit tudok segíteni Kumogakure no saton, mintha Raikage lennék, ugyanúgy a falu szolgálatában vagyok. Csak nem én irányítom a falut, de ez engem nem zavar. Régen, amikor kicsi voltam, mindig az volt a célom, hogy lerajzoljak egy villámot, gondolom nem kell leírnom, sikerült-e. Ahogy egyre nagyobb lettem, a célom is egyre "érettebb" lett. Nagyon szeretném megtanulni az összes villám stílusú technikát. Kumogakure no satoban élő shinobik nagyon erősek, és fejlettek, én is szeretnék felérni az ő szintjükre. Már el is terveztem, mi lesz, ha nagy leszek: küldetés reggel, küldetés délben, küldetés este.

A hozzászólást assarasendori összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 06, 2012 3:37 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Hiroshi Myouga

Hiroshi Myouga

Hozzászólások száma : 111

TémanyitásTárgy: Re: Hiroshi Myouga előtörténet   Hiroshi Myouga előtörténet I_icon_minitimeVas. Május 13, 2012 4:27 pm

Név: Hiroshi Myouga

Kor: 14

Nem: fiú

Rang: Genin

Születési hely: Kumogakure no sato

Hobbi: edzés, edzés, edzés

Mit szeret: szeret edzeni, natto-t enni, szeret rivalizálni

Mit nem szeret: ha nem tudja azokat csinálni, amiket szeret

Cél: Az a célom, hogy segítsek a villám országán.

Jellem: Gyors, ügyes, nem annyira erős, de okos. Korabeliekkel nagyon szeret rivalizálni, szinte mindenkivel olyan, amilyennek megismerte (pl.: ha valaki szemét volt vele, akkor ő is az lesz, tehát akit megismer, lesz róla egy bizonyos benyomása).

Kinézet: fekete, középhosszú haj, kb.: 175 cm magas, 55 kg, sovány, fekete térdig érő gatya, fekete póló, fekete szandál

Felszerelés: 2 démonszél shuriken, 10 shuriken, 1 nagy övtáska, 40m dróthuzal

Előtörténet:
Kumogakure no sato-ban születtem. Apám, Hiroshi Raizon, anyám, Hiroshi Karime egyedüli gyerekként neveltek, nem volt testvérem. Átlagos anyagi állapotban éltem, nagyon szerettem a Kumogakure no sato-beli sziklákról nézni a villámokat, és edzeni közben. Régen ezt csináltam naphosszakig, mert magas sziklák közelében laktunk, és így gyorsan el tudtam menni enni-inni. Szerintem az is nagyon gyönyörű látvány, amikor a felhők felett vagyok, mert olyan magas hegyek, élületek vannak, és a látni lehet, ahogy a villámok a felhőkből jönnek ki.
Egyik nap anyukám olyan küldetésre ment, amikor kémkednie kellett egy banditacsoport után, és sikerült is a küldetése. Amikor haza jött eléggé fáradt volt, egyből lefeküdt aludni. Mivel este volt már, én is lefeküdtem aludni. Következő nap reggel, mikor felkeltem anyukám nem volt sehol. Gondoltam boltba ment, de egy idő után kezdett gyanús lenni az egész. Akkor jöttem rá, hogy vslószínűleg a banditák rajtakapták a kémkedésen, és éjszaka eljöttek, és elvitték. Ezek után apukámmal nagyon elkeseredtünk a történtek miatt. Apukám szerint nekem az volt a szerencsém, hogy éppen a hegyen edzettem, és nem voltam otthon, mert engem is magammal vittek volna. A célom nem az , hogy Raikage legyek (mint másoknak), hanem meg szeretném találni anyukámat (ha még él), és minél többet segíteni a villámok országán. Habár a Raikage címet egy család örökli, ezért nem értem, mért akarnak olyan sokan azok lenni. Én nem akarok az lenni, mert ha a józan eszemre hallgatok rájövök arra, hogy ha nem vagyok Raikage, akkor is majdnem ugyanannyit tudok segíteni Kumogakure no saton, mintha Raikage lennék, ugyanúgy a falu szolgálatában vagyok. Csak nem én irányítom a falut, de ez engem nem zavar. Régen, amikor kicsi voltam, mindig az volt a célom, hogy lerajzoljak egy villámot, gondolom nem kell leírnom, sikerült-e. Ahogy egyre nagyobb lettem, a célom is egyre "érettebb" lett. Nagyon szeretném megtanulni az összes villám stílusú technikát. Kumogakure no satoban élő shinobik nagyon erősek, és fejlettek, én is szeretnék felérni az ő szintjükre. Már el is terveztem, mi lesz, ha nagy leszek: küldetés reggel, küldetés délben, küldetés este.
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

Hozzászólások száma : 425

TémanyitásTárgy: Re: Hiroshi Myouga előtörténet   Hiroshi Myouga előtörténet I_icon_minitimeVas. Május 13, 2012 4:58 pm

Az előtörténeted nagyjából rendben van. Másszóval elfogadom!

Szinted: D
Chakra/szinted: 110 ( 100 az alap, de a hossz miatt Te többel kezdesz)
Pénzösszeg: 3000 ryou
Jutsuk: Az alapok + megkapod a Kōhai janpu // Letaroló ugrás nevű technikát.

Írj adatlapot és kezdheted is a játékot!

https://narutoshinsedai.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hiroshi Myouga előtörténet   Hiroshi Myouga előtörténet I_icon_minitime

Hiroshi Myouga előtörténet
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Hiroshi Myouga
» Hiroshi Myouga
» Példa előtörténet!
» Az Előtörténet Szabályzata!
» Kouga Genki-Előtörténet

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto - Shin sedai :: Karakter adatok :: Előtörténet-
Ugrás: