Kasai Akihiko
Hozzászólások száma : 20 Join date : 2013. Mar. 27. Age : 27
| Tárgy: Kasai Akihiko előtörténete Szer. Márc. 27, 2013 2:47 pm | |
| Név: Kasai Akihiko
Kor: 15
Nem: fiú
Rang: Genin
Születési hely: Kumogakure no sato
Hobbi: edzés.
Cél: A célom hogy minél erősebbé váljak.
Jellem: Nagyon gyors, de gyenge, a sebességre épít. Kissé forrófejű, de nagyon segítőkész, és jól tud csapatban dolgozni. A társaival jól kijön, bár eléggé makacs. Kötelességtudó és a feladatait rendszerint sikerrel végrehajtja.
Külső: Fekete haj, barna szem, kb. 175cm magas, 58kg, az egész testét eltakarja a fekete ruhája.
Felszerelés: 1 Katana, 10 Senbon, 10 Shuriken, 8 Kunai, 1 Nagy övtáska.
Előtörténet: Kumogakure no sato-ban születtem. Apám, Kasai Akinari szintén ninja volt. Mikor hazajött egy küldetésről mindig beszámolt az eseményekről anyukámnak és nekem. Mindig is azt szerette volna, hogy ninja váljon belőlem is, és gondoskodjak a családunkról, ha ő megöregszik. Mikor 5 éves voltam, apukám elment egy veszélyes küldetésre. Egy kém küldetés volt, amin ő vett részt egyedül. A cél a beszivárgás lett volna egy szervezetbe, de felfedezték és kivégezték. Anyám Kasai Chiaki nevelt fel, átlagos körülmények között, nagyon jó viszonyban vagyunk még mindig, és persze segítek neki ha valamire szüksége van. Ez a legkevesebb amit megtehetek érte, miután felnevelt, és gondoskodott rólam amíg kisebb voltam. Mikor idősebb lettem, elkezdtem az akadémiát. A jegyeim nem voltak valami jók, mert nagyon lusta voltam, de mikor a gyakorlatra került a sor, mindig igyekeztem hogy jól teljesítsek. Végül teljesítettem az akadémiai vizsgát. Mikor Genin lettem, elhatároztam, hogy minden nap keményen fogok edzeni, hogy elérhessem a célom, ami nem más, mint hogy elég erőssé váljak ahhoz, hogy megvédhessem a falu lakóit. Ha ezt sikerülne véghez vinnem, többé senkinek sem kellene szenvednie, és látnia hogy egy barátja vagy ismerőse meghal.
A hozzászólást Kasai Akihiko összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 27, 2013 3:58 pm-kor. (Reason for editing : Kasai Akihiko) | |
|
Uzumaki Nagato Admin
Hozzászólások száma : 425 Join date : 2012. Apr. 24. Tartózkodási hely : Amegakure no satou legmagasabb tornyában.
| Tárgy: Re: Kasai Akihiko előtörténete Szer. Márc. 27, 2013 6:54 pm | |
| Üdvözöllek köreinkben! Első pillantásra kissé kevésnek véltem a jellemet, de rájöttem, hogy okosan megoldottad a "sebességére épít" mondatrésszel, mert ugye ez sok mindent elárul a karakterről. Ügyes húzás volt A felszerelést nagyon kiszámoltad. Az előtürténet egyszerű, de tudod van az a mondás, hogy egyszerű, de nagyszerű. És mivel én nem vagyok híve a túlspilázott előtörténeteknek, ezért erre használnám is az előbbi mondást: Egyszerű, de nagyszerű. Az előtörténetet: ELFOGADOMKezdő értékek: Chakra/szint: 105 (100 az alap, de tetszett, ezért 5 Ch/sz ráadást adok) Pénz: 3500 ryou JutsuPont: 3 (Ez egy újabb szabály, ha még nem olvastál róla, akkor csak serényen, mert hasznos ) Szint: D Jutsuk: alapok + ajándékba adom a Genjutsu Kai nevű technikát. Készíts adatlapot és kezdődhet a játék. Gamatte! Nagato voltam! | |
|