Naruto - Shin sedai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Magyar Narutos szerepjáték. Naruto-shin sedai, avagy Naruto-az új nemzedék.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Kasai Akihiko előtörténete

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Kasai Akihiko

Kasai Akihiko

Hozzászólások száma : 20

Kasai Akihiko előtörténete Empty
TémanyitásTárgy: Kasai Akihiko előtörténete   Kasai Akihiko előtörténete I_icon_minitimeSzer. Márc. 27, 2013 2:47 pm

Név: Kasai Akihiko

Kor: 15

Nem: fiú

Rang: Genin

Születési hely: Kumogakure no sato

Hobbi: edzés.

Cél: A célom hogy minél erősebbé váljak.

Jellem: Nagyon gyors, de gyenge, a sebességre épít. Kissé forrófejű, de nagyon segítőkész, és jól tud csapatban dolgozni. A társaival jól kijön, bár eléggé makacs. Kötelességtudó és a feladatait rendszerint sikerrel végrehajtja.

Külső: Fekete haj, barna szem, kb. 175cm magas, 58kg, az egész testét eltakarja a fekete ruhája.

Felszerelés: 1 Katana, 10 Senbon, 10 Shuriken, 8 Kunai, 1 Nagy övtáska.

Előtörténet: Kumogakure no sato-ban születtem. Apám, Kasai Akinari szintén ninja volt. Mikor hazajött egy küldetésről mindig beszámolt az eseményekről anyukámnak és nekem. Mindig is azt szerette volna, hogy ninja váljon belőlem is, és gondoskodjak a családunkról, ha ő megöregszik. Mikor 5 éves voltam, apukám elment egy veszélyes küldetésre. Egy kém küldetés volt, amin ő vett részt egyedül. A cél a beszivárgás lett volna egy szervezetbe, de felfedezték és kivégezték.
Anyám Kasai Chiaki nevelt fel, átlagos körülmények között, nagyon jó viszonyban vagyunk még mindig, és persze segítek neki ha valamire szüksége van. Ez a legkevesebb amit megtehetek érte, miután felnevelt, és gondoskodott rólam amíg kisebb voltam.
Mikor idősebb lettem, elkezdtem az akadémiát. A jegyeim nem voltak valami jók, mert nagyon lusta voltam, de mikor a gyakorlatra került a sor, mindig igyekeztem hogy jól teljesítsek. Végül teljesítettem az akadémiai vizsgát. Mikor Genin lettem, elhatároztam, hogy minden nap keményen fogok edzeni, hogy elérhessem a célom, ami nem más, mint hogy elég erőssé váljak ahhoz, hogy megvédhessem a falu lakóit. Ha ezt sikerülne véghez vinnem, többé senkinek sem kellene szenvednie, és látnia hogy egy barátja vagy ismerőse meghal.

A hozzászólást Kasai Akihiko összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 27, 2013 3:58 pm-kor. (Reason for editing : Kasai Akihiko)
Vissza az elejére Go down
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

Hozzászólások száma : 425

Kasai Akihiko előtörténete Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kasai Akihiko előtörténete   Kasai Akihiko előtörténete I_icon_minitimeSzer. Márc. 27, 2013 6:54 pm

Üdvözöllek köreinkben! Very Happy

Első pillantásra kissé kevésnek véltem a jellemet, de rájöttem, hogy okosan megoldottad a "sebességére épít" mondatrésszel, mert ugye ez sok mindent elárul a karakterről. Ügyes húzás volt Smile A felszerelést nagyon kiszámoltad. Az előtürténet egyszerű, de tudod van az a mondás, hogy egyszerű, de nagyszerű. És mivel én nem vagyok híve a túlspilázott előtörténeteknek, ezért erre használnám is az előbbi mondást: Egyszerű, de nagyszerű.

Az előtörténetet: ELFOGADOM

Kezdő értékek:
Chakra/szint: 105 (100 az alap, de tetszett, ezért 5 Ch/sz ráadást adok)
Pénz: 3500 ryou
JutsuPont: 3 (Ez egy újabb szabály, ha még nem olvastál róla, akkor csak serényen, mert hasznos Very Happy)
Szint: D
Jutsuk: alapok + ajándékba adom a Genjutsu Kai nevű technikát.

Készíts adatlapot és kezdődhet a játék.
Gamatte!

Nagato voltam!
Vissza az elejére Go down
https://narutoshinsedai.hungarianforum.net

Kasai Akihiko előtörténete
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kasai Akihiko
» Kasai Akihiko novellái
» Assa Rasendori előtörténete

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto - Shin sedai :: Karakter adatok :: Előtörténet-
Ugrás: