Naruto - Shin sedai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Magyar Narutos szerepjáték. Naruto-shin sedai, avagy Naruto-az új nemzedék.

KezdőlapPortalLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Assa Rasendori előtörténete

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Rasendori

Rasendori

Hozzászólások száma : 225

Assa Rasendori előtörténete Empty
TémanyitásTárgy: Assa Rasendori előtörténete   Assa Rasendori előtörténete I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 28, 2012 1:10 pm

Név: Assa Rasendori
Kor: 16
Nem: fiú
Rang: Genin
Születési hely: Konohagakure no sato határa
Jellem: Ügyes, gyors de nem túl okosm egészen nyugodt alaphelyzetben, nehéz felhúzni, de ha felhúznak, nagyon mérges leszek
Kinézet: fekete, rövid haj, kb.: 165cm magas, 52 kg, sovány, fekete póló, térdig érő fehér gatya
Felszerelés: 2 db robbanókunai, 5 shuriken, 10 kunai, 1 füstbomba, 1 fegyvertartó, dróthuzal
Előtörténet:
Az Assa klán- ban születtem, Konoha határán, két testvérem van, a kisebbik a 13 éves Assa Masahiro, a nagyobb a 20 éves Assa Hyosuke. Családomban apukám és anyukám jounin, fiatalabb testvérem chunin, az idősebb már anbu tag. Az én vágyam, hogy elérjem a szintjüket, és ezért szeretnék menni a chunin vizsgán, utána szépen sorban a többi rangot megszerezni, hogy végül én legyek a Hokage. Régen igen gazdagok voltunk, csak 3 éve egy baleset következtében leégett a házunk, és benne volt minden pénzünk, így a szegények sorsára jutottunk. Szerencsére kezdünk jobb anyagi állapotba kerülni, de még mindig alig van pénz adók kifizetésére. Ezért tartottunk, pár év szünetet az akadémiával, így csak 14 évesen tudtam kijárni. Egyébként maga az akadémia nem volt nehéz, 10 évesen kijártam volna, csak így csúsztam pár évet. A bátyám már 8 évesen kijárta az akadémiát, és nagyon fel nézek rá, ő a példaképem. A hokagés dolognál nem arra gondoltam, hogy én leszek a következő, hanem arra, hogy a bátyám után következek én.

A hozzászólást assarasendori összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 28, 2012 10:11 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

Hozzászólások száma : 425

TémanyitásTárgy: Re: Assa Rasendori előtörténete   Assa Rasendori előtörténete I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 28, 2012 3:57 pm

Üdvözöllek az oldalon!

Örülök, hogy elnyerte tetszésed a fórum.

Nos, akkor kezdeném is. Sajnos nem tudom elfogadni az előtörténetedet a következő okok miatt:
- A jellemleírás. Sajnos ez így nem éppen elég. Még legalább két lényeges dolgot kérnék hozzá ( Pl.: Barátságos és kedves, de vannak időszakai amikor elbambul és ilyenkor figyelmetlennek tűnhet. Vagy: Enyhén lusta és perverz. stb...) Annyi lehetőség van, hogy igazából csak fantázia kérdése a dolog.
- A kinézet: Nos ezzel igazából nincs is probléma, mert a testének a paramétereit nagyjából leirtad, szóval a lényeg megvan. Ehhez, ha van erőd és kedved, akkor egy ruházatot írj még kérlek ( Pl.: Fekete rugalmas térdnadrág, kékes árnyalatú rövidujjú póló, shinobi szandál. Ez az alap shinobi ruházat.)
- Az előtörténet. A minimum követelmény itt 10 sor, ami azért nem olyan nagyon ördöngős dolog. Én azt mondom bővítsd ki még azzal, hogy a családod milyen vagyoni helyzetben van. Az akadémiai évekről írj egy-két sort ( ez négy év). Valamint még tanácsolom, írj arról, hogy milyen kapcsolatot ápol a családjával. Egyébként rendkivül jó, hogy írtál a céljáról, ez jó pontnak számít Very Happy

Kisbetűvel megjegyezném, hogy az alapból választható felszerelést 5000 ryuból lehet kihozni és Te csak 3900 ryu értékben írtad fel a dolgkat, ami azt jelenti, hogy még 1100 ryou értékben nyugdtan választhatsz fegyvereket. Én tanácslm írj még fel egy övtáskát, vagy valami fegyvertárló eszközt. ;D

Ha kell segítség küldj üzenetet és segítek!
Nagato voltam!
https://narutoshinsedai.hungarianforum.net
Rasendori

Rasendori

Hozzászólások száma : 225

TémanyitásTárgy: Re: Assa Rasendori előtörténete   Assa Rasendori előtörténete I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 28, 2012 6:15 pm

Kész a bővítés!
Uzumaki Nagato
Admin
Uzumaki Nagato

Hozzászólások száma : 425

TémanyitásTárgy: Re: Assa Rasendori előtörténete   Assa Rasendori előtörténete I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 28, 2012 7:15 pm

Üdv újra!

Nos, a jellem akkor meg is lenne. Ez minimálisnak elég is, mert a karakter jelleme mindig játék közben alakul ki, de azért meg kell adni bizonyos paramétereket, ezt pedig meg is tetted!
A kinézetet is bővítetted, szóval ez is jó.
Az előtörténet, habár csak kilenc sor, de nem leszek szörszálhasogató, ezért rendben van.
Az előtörténetedet ELFOGADOM!

Szint: D
Ch/sz: 100
Pénzösszeg: 3000 ryou
Jutsuknak az alapokat írd ( Ninjutsuk - Alap jutsuk).

Mivel nem írtad le, hogy a drót hány méter ezért azt az adatlapra, majd tíz (10) méternek írd. A fegyvertartó pedig egy övtáska legyen. Ezeknek a leírását megtalálod a fegyverek topic felszerelések és áraik részében.

Kérek még egy adatlapot és sipirc játszani Very Happy
https://narutoshinsedai.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Assa Rasendori előtörténete   Assa Rasendori előtörténete I_icon_minitime

Assa Rasendori előtörténete
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Assa Rasendori
» Assa Rasendori
» Assa Rasendori
» Kasai Akihiko előtörténete

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto - Shin sedai :: Karakter adatok :: Előtörténet-
Ugrás: